Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: narutoclub316

[詢問] [第一次玩HT]係我吹毛求疵定係做工問題?

擺明係你吹毛求疵  你玩
咁既價係咁既貨,你自己上色吧
wa∼師兄,大脾正面嗰條細到咁既隙位你都留意到,你做當鋪架?
Hot toys QC係咁~~
師兄你睇到咁仔細,我估Tony Stark自己整套甲嗰時都冇咁高要求:80:
驗屍官大人。。。
To me its not a big problem
其實我又唔係真係驗屍官黎...
我都認我今次係專登搵位睇,
只不過真係未玩過....
不知細微位D準繩度去到咩級數係正常,
先特意開POST問問...
我第一次放千幾銀買一個玩具
唔知一件千幾數既玩具質素係應該去到咩地步..
希望自己個件係正常品所以不恥下問...:(
:51: 算把啦, ht 自從出咗名之後無論係QC 同服務態度都開始差, 一樣仲有咁多人買 . (本人都有買, 好犯賤 )

呢少少位隻眼開隻眼閉扮見唔到會開心啲 ~
其實楼主又冇話吾接受,衹不過吾清楚问下姐.

HT 其實就好像一個人, 從來沒看過 VHS 或 VCD, 第一次一接觸便是 Blu-ray,根本不知道,未見過,什麼樣的質素,什麼樣的 QC,  才叫"差", 叫"劣"!! 仍是那句,如果 HT 的質素和 QC 叫"差", 基本上市場沒一間玩具生產商可以附合你要求,還是省下金錢, 去玩另一種玩意好了。
MK7的線位入墨真係太重手,一來粗左,二來個人唔喜歡實黑色.
我唔係話不滿,只係覺得浪費左套件.
客觀睇,一件玩具做到呢個質素,已經好勁架啦.

MK7大脾甲好似係可以拆換的,你可以成隻帶落去,叫佢換呢件畀你,應該好快搞掂.
其他位我真係覺得完全冇問題,咁都話唔好,的確有點小題大做.
換時記得,呢D情況其實唔算係"有問題",只係你要求高,
所以態度應盡量客氣,咁我相信,HT都肯幫你換O既.