Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Variable Action 邪動王 哈柏齊 (UPDATED #16)

都唔係少成咁卦,之前有鋪話返貨,3日後去睇週圍都無?!
kuugakuuga 發表於 16-1-2014 04:36 PM

上個月28日派, 至今已超過兩星期, 賣完唔奇.

死貨唔快散, 唔通等插水
頭像被屏蔽
佢唔返仲好, 連雙頭龍都唔洗買~ 講到尾, 到 JAPAN 要散貨時, 咪又係間間都會有貨~ 我又唔信 MEGAHOUSE 做咁少貨~
正價行貨返貨價已經接近5魚, 基本上市面不少行貨都是畀瑞記硬塞的, 搏你3個月後唔記得退貨, 所以一派d鋪就照價快散, 費事退貨, 因為有排等.
在日本AMAZON已經35%off, 插水插得仲勁過風飄俠, 等人返日版插水貨仲好, 隨時插破4魚.
[quote]正價行貨返貨價已經接近5魚, 基本上市面不少行貨都是畀瑞記硬塞的, 搏你3個月後唔記得退貨, 所以一派d鋪就照 ...
redfish 發表於 17-1-2014 11:26 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7170132&ptid=208110

問題係就算插到四魚都無興趣呢~:47:
其實有冇人買左呢? 未見過有人出POST分享
以前韋柏斯都有幾個post啦{:1_215:}
其實有冇人買左呢? 未見過有人出POST分享
以前韋柏斯都有幾個post啦
edmondphk 發表於 18-1-2014 09:03 AM

........................X2
今日行過信和一扭還有兩盒
五魚以上
信和一扭? 唔見O既? 唔通我睇漏? 想買都搵唔到....
信和一扭? 唔見O既? 唔通我睇漏? 想買都搵唔到....
riisdi 發表於 18-1-2014 11:37 PM

在最上層那間一扭
我都係叫朋友係信和3樓買,好似最尾一隻$^)....
呢個系列d關節好唔得,仲要9千幾日元,真係on dog dog,我買左超級3子之後都唔再買,除非佢勁跳。

quote]正價行貨返貨價已經接近5魚, 基本上市面不少行貨都是畀瑞記硬塞的, 搏你3個月後唔記得退貨, 所以一派d鋪就照 ...
redfish 發表於 17-1-2014 11:26 AM [/quote]
剛見某屋村商場有 ,%%)
灣仔188 有現貨 一牛找兩條兩雞