Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 限定 SR 超合金 萬能俠 Z Jumbo Mashinda Color (官圖P3)

如果HK魂shop有得賣,又要日夜睇住HK魂shop,鬥快搶。
真奇怪? 樓上位ching ray文兄不是已有這隻限定萬能俠!  點解 ray兄好似未擁有的感覺嘅??  :he:
依嫁姐係要上網訂?
真奇怪? 樓上位ching ray文兄不是已有這隻限定萬能俠!  點解 ray兄好似未擁有的感覺嘅??
聰聰 發表於 8-7-2013 09:00 PM

請問你係咪講緊我6月25日嘅回覆呀…………當時的確未出嘛………我係7月頭先入手架…………:p
正喎如果港魂都出…………:he:

回復 49# ray文

係喎...原來時間性的問題...  而家有HK魂, 之前你付出了太多?   :38:
笨大D限定真係好限定,炒價買的真係早買早享受
回復  ray文

係喎...原來時間性的問題...  而家有HK魂, 之前你付出了太多?
聰聰 發表於 8-7-2013 09:52 PM

都冇話付出多唔多嘅..........始終覺得有愛就會入手..........而且港魂出都始終唔同日本咁珍貴呢..........但如果真係出又訂到都可以考慮入多隻~:78:
回復  ray文

係喎...原來時間性的問題...  而家有HK魂, 之前你付出了太多?
聰聰 發表於 8-7-2013 09:52 PM

你錯啦,文爺係玩具達人,就算買左日版只要喜歡港版也照入,百貨董事長之名由此而來:38:
都冇話付出多唔多嘅..........始終覺得有愛就會入手..........而且港魂出都始終唔同日本咁珍貴呢 ...
ray文 發表於 8-7-2013 11:18 PM

你食飯不汽睇價錢,:ice:
點同我地食個麵包都要計過度過.:help:
你錯啦,文爺係玩具達人,就算買左日版只要喜歡港版也照入,百貨董事長之名由此而來
sumissum 發表於 9-7-2013 12:40 AM

係"大連"百貨...:help:

akiba showroom
你食飯不汽睇價錢,
點同我地食個麵包都要計過度過.
高機動型黑百合 發表於 9-7-2013 01:29 AM

百合我捱到要食包皮你唔知啫................{:1_200:}
百合我捱到要食人包皮你唔知啫................
ray文 發表於 9-7-2013 12:27 PM

人包皮...:@
人包皮...
高機動型黑百合 發表於 9-7-2013 12:43 PM

係人食嘅麵包皮呀...............{:1_225:}