Toysdaily 玩具日報

查看: 4457|回復: 20

[新品消息] Ultra Act 超人之父到貨未

請問香港到貨未?日本好似已出......
今日見旺角有,不過少之又少,亦冇黐價錢,自己因為訂咗所以亦冇問價…:78:
6魚找兩雞{:1_220:}
回復 2# redcat2733

師兄你訂咗真係好...你是網訂还是舖訂?

本人在信X個間搵丁玩具訂了尋晚九點打嚟話代理Cut單冇貨退訂...
依家先話冇貨肯定自己攞嚟炒...正衰人!
所以要出面再搵~~~
回復 3# 金大大

謝謝大大!
今日出去再睇吓先......
回復  redcat2733

本人在信X個間搵丁玩具訂了 ...
doglwl 發表於 25-5-2013 08:32 AM

又係呢間黑店

網購嘅,不過熱門嘢要成日留意同鬥快㩒,昭和ultra act每人只可一隻,但都會喺半小時或15分鐘完賣,所以訂到都係運!其實計埋運費都差唔多4魚㗎,所以一次過訂多啲嘢會抵啲!:73:
回復 6# yugi

呢間嘢一路都覺佢賣現貨價錢貴,但前排突然間做開訂重平均6至7算倒...
當時都覺得有機會中伏,點知真係中招
不過算啦!呢間舖一定要bad list佢......:blame:

本人在信X個間搵丁玩具訂了尋晚九點打嚟話代理Cut單冇貨退訂...
依家先話冇貨肯定自己攞嚟炒...正衰人!
所以要出面再搵~~~

Bandai的HK代理瑞記, 根本冇得批超人之父, 又點會CUT到單

white shop /  black shop..... c hing should create a new post & let more toy collectors be aware of such fxxxxxx shops.   Such beggar shops should be despised.

By the way, pre-ordering goods should be fair for both parties: if consumers choose not to pick up the goods, deposit will be forfeited.  And vice versa, if shops are unable to supply the ordered goods, they should pay you back double the amount of deposit paid.
回復 9# redfish
我都知香港冇得代理祇限曰本發售
但佢回覆我話Cut單派唔到貨比佢....
心諗你唔係自己曰本攞貸嘅吔,攞唔到你又開訂真係比佢玩死!{:1_225:}

代理cut單冇貨...
呢間鋪真係當人白痴
係人都知ultra act 超人系列好多都係得日版冇行
由收訂果刻佢已經玩緊你, 當人水魚咁免利息收訂當現金周轉
呢d黑店真係要公告天下為免危害人間
回復  redfish
我都知香港冇得代理祇限曰本發售
但佢回覆我話Cut單派唔到貨比佢....
心諗你唔係自己曰本 ...
doglwl 發表於 25-5-2013 01:26 PM

師兄你見佢開訂時 應該扮傻扮唔知"咋咋帝"問佢日版定行版
如佢話係行版就知佢吹緊水
回復  yugi

呢間嘢一路都覺佢賣現貨價錢貴,但前排突然間做開訂重平均6至7算倒...
當時都覺得 ...
doglwl 發表於 25-5-2013 11:28 AM

等我有機會去訂嘢叫佢喺單度寫明”如無貨賠雙倍訂”睇吓佢又敢唔敢收!免息周轉咁過癮吖嗱!:58:
大家講出重点...我諗佢真係攞我哋D訂金免息周轉用!