Toysdaily 玩具日報

IRON MAN MARK VII 有沒人SAD??我要準備檢查

我果隻冇佐 左下胸甲,我太大意啦

我果隻左大脾銀甲唔貼按上下彈有聲響
換子彈甲又係有少少彈沒有聲響
換金色甲就好fit
右大脾換晒三種甲都好fit,
你地有沒有這情況?
請問咁樣使唔使維修?
同埋右後大脾有一條界痕,唔係戰損果種
HT會受理嗎?:64:
我果隻個面罩都係無咗磁石喎師兄, 我打咗去問, 唔可以剩換面罩, 一定要成隻換....:unhappy ...
toms110 發表於 25-5-2013 01:42 AM

請問師兄換左未?請問係咪即場比一盒新的比你,還是等通知呢?
:71:
請問師兄換左未?請問係咪即場比一盒新的比你,還是等通知呢?
hpbb 發表於 26-5-2013 10:54 AM

換咗, 服務好好(係大件頭職員)~~
我成隻拎去, 去到同職員講其實剩係面罩磁石有事, 唔成隻換得唔得? 最後個職員肯幫我剩換面罩, 讚 x 10
我果隻冇佐 左下胸甲,我太大意啦
gekigoke 發表於 25-5-2013 07:08 PM

左下胸甲?
我果隻個面罩都係無咗磁石喎師兄, 我打咗去問, 唔可以剩換面罩, 一定要成隻換....:unhappy ...
toms110 發表於 25-5-2013 01:42 AM

面罩果粒乜唔拰經粒鐵片?粒磁石係响頭果邊?!
面罩果粒乜唔拰經粒鐵片?粒磁石係响頭果邊?!
BigOil 發表於 26-5-2013 01:20 PM

無所謂啦師兄, 總知無咗金屬件, 自己搞唔掂:68:

:oh:
無所謂啦師兄, 總知無咗金屬件, 自己搞唔掂
toms110 發表於 26-5-2013 01:27 PM

因為我都攪不清?好之有ching話面罩有兩粒....{:1_206:}
換左了,一了百了,因為根本自己痴唔掂,唔換,粒磁石又好易唔見
左下胸甲?
BigOil 發表於 26-5-2013 01:18 PM

胸甲係分三份, HT 話要等工廠寄返塊甲給我, 最小等一個月
我個隻mk7底褲位和左腳小腿有膠水印。
先打電話問toy hunters ,staff 回覆除咗係細parts
eg,mask,panel,背flap,,,否則要全個拿去換。
結果開咗兩盒,第一盒心囗燈制椄觸不良,閃閃下,
第二盒底褲位前方有膠水印。到第三盒才ok.
換貨過程ht staff 都好有善{:1_227:}.
排我後面兩個lady.係換mask,同樣磁石問題。
各位Ching換件前,打個電話先!

各位 ching,blu-tack 真係好好用,由其係面罩定位。
老實, 都唔係無sad位~

褲仔後面有膠水印, 成L形, 右大脾後面金色有一個印, 都幾明顥.

不過全部集中晌後面, 算數...

換過隻都唔知係好事定壞事... 因為正面真係接近perfect...
小弟果隻有三個 sad 位:
底褲後面有好淺膠水印,唔係好明顯 OK;
左大脾金色位有挖痕,可接受 ;
最大 sad 位係右上臂原本癡死嘅金甲脫落,小弟用 blu-tack 癡住都好實淨,好似冇事一樣,所以冇諗住攞去玩,驚住越換越衰,還掂等緊第二隻做 spare。
想問ching 90度掌開燈時有冇透光?正常嗎?