Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SIC 返左新貸

見到個場好多人驗屍, $4xx
呢度D人成日講重口味高達, 冇人講呢隻SIC
4魚頭定4魚尾 ,??????

5魚找留草0兩草 !!!!!
OOO 系列係出得靚,但係就算佢唔出限定要齊基本幾個群組都價值不菲=-=........算我時運高當睇唔到^^
Must buy!  Trust me!  QC is good as well!  :)

Must buy!  Trust me!  QC is good as well!
Douglas.M.Saint 發表於 25-5-2013 12:42 PM

但仲見到有人驗晒人幾箱貨
但仲見到有人驗晒人幾箱貨
yugi 發表於 25-5-2013 12:43 PM

Less than 5 for me this time.  And you can see the photo! :)

But a bit loosen for the back joint.  Others are good indeed! :)
尋晚出旺角行返一轉,最後在煙士2樓 電梯旁入貨 。
4魚7草,行哂 雞日王,信禾,兆蚊,4魚7草應該全場最平
Must buy!  Trust me!  QC is good as well!
Douglas.M.Saint 發表於 25-5-2013 12:42 PM

~~~~~~~~~~~~~~{:1_236:}
ooo死士必入!不過估唔到恐龍可以咁平?!之前係y網訂貴咗,都即刻撻訂。昨日係灣仔(孤仔)入,佢寫日版,都係五舊找一草,唔買點對得住自己!
ooo死士必入!不過估唔到恐龍可以咁平?!之前係y網訂貴咗,都即刻撻訂。昨日係灣仔(孤仔)入,佢寫 ...
tak_930 發表於 25-5-2013 11:19 PM

我都估唔到恐龍聯組咁平, 上次買鳥系都用咗5魚7草 找2雞
我估可能見上次鳥系賣得,所以今次好多店大量入貨, 加上日元跌咗,所以咪平囉