Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

型!
多謝分享  :71:
來吧!!!!苯大!!!{:1_219:}
來吧!!!EXIA!!!{:1_196:}
這商品是RE1本體+RE2一部份零件

然後加上現在發售中既EXIA+RE3

便可以將RE1 換裝成RE2出來
GN00508771 發表於 23-5-2013 01:02

咁又ok喎,初頭諗R1,R2兩隻獨立出,買落之前果隻唔洗煩{:1_203:}
咁又ok喎,初頭諗R1,R2兩隻獨立出,買落之前果隻唔洗煩
hitsu 發表於 23-5-2013 01:33 AM

修正一下先-.-基於張圖太細-.-

我睇唔清係  將RE1換成RE2 還是將EXIA 換成RE2
修正一下先-.-基於張圖太細-.-

我睇唔清係  將RE1換成RE2 還是將EXIA 換成RE2
GN00508771 發表於 23-5-2013 01:49 AM

真的可以換奘? 不要哄我呀~~~~太好了!!! :)
大大可以透露一下消息來源嗎???
:cool: 今次唔訂係唔係同 EXIA 最初出時一樣要食老炒 .....
又要食多次主體.失望~
:69: 好貴
八月失血過多,有閒錢會再考慮
真的始終要來.................又要出手喇~:43:
This one is must buy. :$
我無睇錯的話,爛面係跟一對無帶藍色膊額頭同一個爆發爐比你用落之前哥隻度?

唔係咁玩麻
死啦入左EXIA R3同00R,呢隻好大機會入
卡妙 發表於 22-5-2013 09:42 PM

中晒招。。。。。。出事啦,大出事,我都係入左00exia同訂左00 raiser。。。。。:die:

RE: 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR

真的始終要來.................又要出手喇~
ray文 發表於 23-5-2013 11:06 AM

中槍倒地,7,8,9月大出血。。。。。。。。。。8月Ex天龍,MP17,18,raiser00 MB,SHF sailor moon,MG RX-78 ver.3.0,7月EX山羊,超合金Archer,2只RG。。。。9月又MB,可能神聖衣10週年版。。。。。。。:die::die: