Toysdaily 玩具日報

查看: 9217|回復: 29

[玩具攝影] 超像可動 祖瑟夫.祖斯達(多圗)

看完動畫後手痕買的.....

攝影技術不算太好...多多見諒!

武器配件

不錯!
依家我都睇緊JOJO漫畫
睇緊第三部..
見返第二部JOJO真係正~~~
一個好熱血好搞笑好有趣既青年!
拍得很有jojo fu 呀 i like it~
第二部其實都幾正, 有埋德國軍佬仲正~~~
第四部的東方仗助和瘋狂鑽石都唔錯...(等有錢再入)
第二部其實都幾正, 有埋德國軍佬仲正~~~
denniskwong 發表於 17-6-2013 09:00 PM

講人氣第三部無走雞架喇...
但我始終最中意都係第二部既JOJO
好中意祖羅夫次次D預言
''你下一句會說XXXXXX??''
支持JOJO:71:
我等埋今個月隻西撤再販咁第2部就齊人...
好中意祖羅夫次次D預言
''你下一句會說XX ...
KGarnett 發表於 17-6-2013 09:31 PM

師兄同我一樣..我最鐘意都係Joseph,有實力得黎又有智力而且人又搞笑..連DIO都話佢XX(免劇透)
好中意祖羅夫次次D預言
''你下一句會說XX ...
KGarnett 發表於 17-6-2013 09:31 PM

第三部係最型, 不過第二部既 jojo好鬼馬, 我比較喜歡~
師兄同我一樣..我最鐘意都係Joseph,有實力得黎又有智力而且人又搞笑..連DIO都話佢XX(免劇透)
kennethcmk 發表於 18-6-2013 09:30 AM

無錯~~~第二部JOJO真係好過癮
但講真...頭兩部既劇情的確係比較悶少少...
因為無替身玩....但亦都好慶幸自己最愛第二部...
追超像每個角色一個替身都夠死:54:

第三部係最型, 不過第二部既 jojo好鬼馬, 我比較喜歡~
denniskwong 發表於 18-6-2013 12:28 PM

第三部真係幾型~~~
D替身又型
D人物又型
第三部既JOJO爺爺除左老左之外..同第二部無分別:35:
仲有DIO同花京院真係型到爆
第三部真係唔錯!(空条承太郎1.0)
無錯~~~第二部JOJO真係好過癮
但講真...頭兩部既劇情的確係比較悶少少...
因為無替身玩....但亦都好慶幸 ...
KGarnett 發表於 18-6-2013 08:08 PM

哈哈..我有個朋友睇第一部..睇睇下就放棄了..我都同佢講..你捱多少少你就會變JOJO迷..替身真係冇得輸..第三部既承太朗同DIO真係型到爆{:1_220:}
抱歉借POST問師兄一下..依家邊到多超像買..想後追D替身..THX
最鐘意第二部!!{:2_245:}
JOSEPH係咁多代JOJO最鐘意同埋西撒{:2_309:}
今個月入西撒再販之後就到7月JOSEPH再販////
D相好正武器都正!
最鐘意第二部!!
JOSEPH係咁多代JOJO最鐘意同埋西撒
今個月入西撒再販之後就到7月JOSEP ...
lokcat 發表於 19-6-2013 04:45 PM

無時間出去睇卡茲再販:63:
我想入埋JOSEPH之後收皮~~~(希望可以:45:)
哈哈..我有個朋友睇第一部..睇睇下就放棄了..我都同佢講..你捱多少少你就會變JOJO迷..替身真係冇得輸 ...
kennethcmk 發表於 19-6-2013 10:17 AM

第一二部...我覺得好似睇漫畫版既武俠小說咁~~~
未睇之前成日聽903電台D DJ成日講JOJO好正架..
話JOJO同EVA係自己心目中最好睇既兩套動漫
我先睇JOJO