Toysdaily 玩具日報

查看: 9289|回復: 32

[分享討論] TD舊post既相唔見哂…

嗚…好火啊!
TD既舊post唔見哂D相…
有D post百幾張相架大佬…:63::sad:
舊post{:1_203:}唔見哂D相{:1_195:}
舊post都已經陸續被剷走,何況係相~ :38:
舊post都已經陸續被剷走,何況係相~
太陽之牙 發表於 20-5-2013 10:17 PM

好多版友…
好似我咁,以為係度出post分享下,自己又可以做過紀錄…
原來會消失?

{:1_222:}{:1_224:}你早響嘛!我自己留多個底嘛…
好多版友…
好似我咁,以為係度出post分享下,自己又可以做過紀錄…
原來會消失?

{:1_222: ...
原罪 發表於 20-5-2013 10:22 PM

玩具日報一向都不珍視會員的… :45:
玩具日報一向都不珍視會員的…
太陽之牙 發表於 20-5-2013 10:45 PM

{:1_224:}算你狠…
舊POST D相會不會是你的相簿過期呀?照道理係唔會唔見的。比條LINK我睇睇?
你自己編輯睇下D LINK重有,應該是相簿過期啦....

小孩自製玩具系列。
唔知有無大大都自己整過呢?
以下係一d常用素材。(佢連裝野個樽都好正,以前去士多成日見既:handshake:)
[ img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/378300_10150698384809533_615724532_9238713_883633772_n.jpg[/img ]
用完用剩既線轆,留意轆芯係木製架!

[ img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422845_10150698385364533_615724532_9238717_680787983_n.jpg[/img ]
蓋掩。

[ img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/417105_10150698385784533_615724532_9238719_1132342311_n.jpg[/img ]
木筷子
Invalid URL
The requested URL "/hphotos-ak-ash4/s720x720/378300_10150698384809533_615724532_9238713_883633772_n.jpg", is invalid.

Reference #9.db2fbacb.1369070439.25cc599a
你自己編輯睇下D LINK重有,應該是相簿過期啦....

小孩自製玩具系列。
唔知有無大大都自己整過呢?
以 ...
Dick.Po 發表於 21-5-2013 01:18 AM

唔係啊!我自己編輯都無哂D link…

大大你睇到?
奇怪既係…
我全部都用facebook相簿之嘛…
點解一D更舊既無事…

部份就無哂!:help:
「玩具天堂」呢個post,我打左幾日字架!
回復 12# 原罪

CHING,我都係用FACEBOOK既相啊,我係見習生時,都有CHING講過,
話FB D相會唔見架~
回復  原罪

CHING,我都係用FACEBOOK既相啊,我係見習生時,都有CHING講過,
話FB D相會唔見架~
chinam 發表於 21-5-2013 01:50 AM

奇怪既係…版主見到,我見唔到…
我連D連結都唔見,copy係一片空白…

好邪…{:1_217:}
回復 14# 原罪

我都係睇唔到你D相啊~{:1_215:}