Toysdaily 玩具日報

查看: 11590|回復: 16

[其他] 一個戰隊、勇者迷的家

日本人來的。
謝謝分享....:love:...好大的地方...相信身處這地方一日既勞累也可以好快忘掉...
我會鐘意佢間屋多D ~~  {:3_144:}
嘩!收藏豐富!仲要井井有條,先係最難得:love:
咁多龍星丸GE。。。。。
香港d屋好難會有甘大地方:
唔係冇既...除非你有錢住大屋...
又或者係迷你倉...
講到呢到已經...:49:
我會鐘意佢間屋多D ~~
bear-o-dad 發表於 20-5-2013 09:59 PM

我都係咁話。
回復 6# hazeshadow
我都同意,係香港似乎村屋會比較容易達到相中效果.
正呀, 我屋企連一個玩具櫃都冇位放, 多數入盒放係床下底, 唔好話似佢......
這人是真正勇者, 起碼面對自己老婆/老媽是.
塵...才是最大的敵人....仲有地震
我都想有一間..............
老文 發表於 21-5-2013 11:52 AM

仲有成日要"借"泥玩 ge 細路
老文 發表於 21-5-2013 11:52 AM

日本這麼環保塵應該不是大問題,邊學得香港政府懶理市民是否每天吸塵入肺,還有我們管不到的強國原頭{:1_230:}
日本這麼環保塵應該不是大問題,邊學得香港政府懶理市民是否每天吸塵入肺,還有我們管不到的強國原頭{:1_ ...
bbdaishogun 發表於 21-5-2013 12:27 PM

I ve been living in Japan with low residential density for a few years, dust is a problem!
Because most residence are 「平房」, not high-rise building like HK, so dust is a problem.