Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 孤仔五點半開訂雅典娜

國寶有冇…………:63:
精x次次開幾隻就話截d人一早當左佢死
yugi 發表於 21-5-2013 01:28 PM

隨時幾隻都冇
上次MACROSS骷髏機合金
灣仔只係收左一隻訂
巨蟹開訂咪又係幾個鐘截, 而家咪一街都貨, 六魚有找, 仲有亞洲版......我唔信無得賣lor

"同一招對我無用既"

Athena我覺得7-8魚先正常, 9 10魚已經炒價來.......
希望啫....希望在明天嘛.話唔定因為係"女神" 所以佢開訂呢
C-tong 發表於 21-5-2013 05:39 PM

但如魂SHOP開訂會收1牛以上,你都訂嗎??
但如魂SHOP開訂會收1牛以上,你都訂嗎??
cccccto 發表於 21-5-2013 10:55 PM

:42:一牛以上...........魂SHOP真係會10算......
呢隻係我老虎指名要0既.....魚與熊掌....
如果周圍都冇0既話.唯有入:die:
我7點淘孤訂都係排2個人...單排四十幾,似乎呢邊無咩人
ben167 發表於 20-5-2013 11:27 PM

淘孤一向也比較好行
淘孤,葵孤,....重有冇得訂?
厲害,家陣乜都要訂,我就選擇,停一停,諗一諗
唔訂喇,雙魚又大耙貨,巨蟹又大把貨,何苦要自找煩惱呢
雅典娜係通販,又唔係限定,又唔係EX
眼見同為神級的冥王係咁再販,我就唔信買唔到
上次合金魂太空保衛者咪又好快墔訂, 個多星期之後再開訂亞洲版仲平成2舊水, 好彩之前冇高追去細店舖訂ja....
“笨大“出品點會冇貨,宜家通街“冥王“喇,只要大家肯等一下,玩玩具唔好搞到咁緊張!{:2_326:}
回復 87# Spartan113
yes you are right
but we waiting too long for this la
decided to wait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{:1_224:}
信鵝姑仔截咗啦,五X都冇啦,喺煙士見到尋X寶有,但個價行9魚,日10魚,冇訂,等下魂shop開好過 ...
C-tong 發表於 21-5-2013 04:07 PM

煙士"早買早享受"仲未爆{:1_203:}, 同樣有前科嘅五X都爆咗, 呢間嘢果然喺玩具界已經享負盛名.