Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hkman123hi

[分享討論] 想講下西裝

回復 7# evilalive

因我沒有dx11 所以都好想知下 佢套大褸既質素

不過今次我對ht算係過高期望 :time:
回復 12# hkman123hi
呢套之前"雞旺"地庫仲有,
而家好似賣晒。
聽聞淘寶好似有.....!!!
toy city我反而覺得差喎~
我唯一一套一買就即轉手賣嘅反而係佢

佢嘅料係靚嘢~用料係好
但cutting好怪,完全唔係一件正常老西嘅cutting
料靚但太厚太挺身,撐到好恒,成隻figure硬晒軚.啲衫摺又顯得唔自然
不過都可以個人自行整理同擺姿勢克服
死症係恤衫,條領完全垃圾,又硬又巢又大到離晒譜,個厚度幾乎厚過我自己著緊嗰件
啲布係靚,仲係織紋添~但唔啱用就係唔啱用.
有好多1/6貴價手工衫用布反而唔貴,啲紋係印上去嘅.
但因為要就返1/6,所以唔可以話佢地搵笨,係適合同需要
toy city呢方面完全唔得
回復 6# catcat

Cat 大覺吾覺ZC 件西裝做短左少小 ,穿上後感覺怪怪,  恤衫太窄,用吾到胸部比較大的Body... 不過質地中上
回復 9# adqaad

謝ching解答~

咁請問toys city 哩套仲有無地方有得入?
黑裇衫我都有興趣
另外想問各ching上面推介幾件配ttm-21 ok ma?