Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Toruk_Makto

[分享討論] 我的輕戰損mk vii~竟然係ig被neca轉貼!on p.3

回復 29# Toruk_Makto

仲有濕度高都會容易白化,最理想都係25度以下同乾燥D環境下噴:71:
回復  Toruk_Makto

仲有濕度高都會容易白化,最理想都係25度以下同乾燥D環境下噴
ChrisLamXYZ 發表於 22-5-2013 10:54 PM

哦∼多謝chris兄指教∼簡單黎講,今日噴係...錯晒!:DD
師兄整得唔錯呀,背面好似跌落地拖行過咁:71:
師兄整得唔錯呀,背面好似跌落地拖行過咁
伏特加 發表於 23-5-2013 12:03 AM

多謝讚賞∼:shy:
其實做之前都有揾參考圖片,不過真係少之又少...所以我每部分都考慮下會受到咩傷害先落手,其實我d技巧一般不過影出黎唔覺...:(
感謝版主nesidon加蒸∼:love:
neca instagram fan page 轉貼咗我隻custom mk vii呀!!!好感動!大家努力,係ig tag #neca佢地係會睇到咖!!!:$ :$ :$

今晚實瞓唔著!!!:^
neca instagram fan page 轉貼咗我隻custom mk vii呀!!!好感動!大家努力,係ig tag #neca佢地係會 ...
Toruk_Makto 發表於 27-5-2013 04:17 PM

Good job 師兄~~~
各位大大,溫馨提示,repaint 時,記住帶口罩,d thinner好傷身。最好係3m n95嗰隻口罩
死啦
從來都唔戴就油
頭像被屏蔽
我有戴,不過係普通口罩 XD