Toysdaily 玩具日報

[詢問] 12" 龍騎系列

近排見到好多 medicom kamen rider dragon knight 12" 做緊特價...
個價錢仲平得幾得人驚 :69:

有冇 CHING 知呢個系列的質素如何...

買個時有冇咩要注意的地方...

因為之前一隻 12" 都未買過...好想買一隻番來玩下 {:1_203:}
希望各位多多指教~
我買隻蝙蝠,一影相即斷肢,有其他師兄都一樣。不過價錢平上當。
回復 2# dreamtoys

一影即斷 :50:
咁我明白點解呢批貨平成咁...
如果QC差成咁...買來都"晒氣"啦
回復 3# 36韜
不只QC差,我覺是次貨。一動即分離
應該是倉底貨, 最平$2xx有交易
回復 5# good886

2XX :ice:
我見到隻王蛇賣緊4魚...已經心動不己...如果我見到 2XX 肯定已經失去理智...
但買左之後, 如果知道是次貨...我肯定會嬲爆...
真是矛盾...
回復 6# 36韜

我覺得係撞手神,因為我隻老虎好抝得
我買隻蝙蝠,一影相即斷肢
no ah only 蝙蝠 has this problem it must be broken :x
回復  good886

2XX
我見到隻王蛇賣緊4魚...已經心動不己...如果我見到 2XX 肯定已經失去理智... ...
36韜 發表於 20-5-2013 10:27 PM

我就係見到2XX入左隻夜騎
點知返到屋企打開兩隻腳關節係爛既!!:oh:
玩玩下隻手都爛左!!:unhappy:
回復 9# rickylau1983

:49:
玩玩具最緊要是玩得開心....
越玩越爛...真是無野好講...
咩 MOOD 都冇晒啦
:26: