Toysdaily 玩具日報

查看: 10210|回復: 5

[玩具報告] LEGO 76001 THE BATMAN VS BENE : TUMBLER CHASE 玩評報告

LEGO 76001,出場既正是新版BATMAN三步曲的最後一集既直昇機和戰車。
http://blog.yahoo.com/_PEAE5C7I2T4VVJ4LH35KWQQZEI/articles/1201907/index

我覺得LEGO既外盒真係設計得幾好,搞到人家真係會有興趣去買呢盒野玩。

先去隻直昇機先。先前有MOC大大將蝙蝠直昇機整到改頭換面咁樣,整到好鬼正,講外型呢隻可以行埋一面。不過,LEGO走既始終係Q版路線,能夠用件MOC一架原裝既直昇機固然利害,但也唔影響呢
我反而對白色Batman vs Mr.Freeze個set有興趣
呢SET我都有買, 但架THE BAT既尾翼真係細得太可憐, 小弟自..........改了:58:
i bought both too!
:71:多謝分享...
其實我覺得哩盒架the bat幾好睇同好玩{:1_208:}
可惜架圖tumbler就真係好麻麻:69: