Toysdaily 玩具日報

查看: 20163|回復: 53

[玩具攝影] 我。的。女。神。 篁唯依 (自封精華)

男人一生有許多個愛神。 :!

電影有本能第一集的沙朗士東,垷在已變了人造人(Catwoman釋演反派時已老到不堪入目了),現下當然是Dark Knight Rises 貓女Anne Hathaway。

漫畫也由細細個男寶石王子、小忌廉,到零波麗 (如果按97年計,她現在也三張野了); 現在就是Muv-Luv: Alternative Total Eclipse <篁唯依>中我的胃口。 本來只中Muv-Luv機體設定
(http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=207031&highlight=; http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=206445&highlight=)
,但現在女的也一併中毒。 一來我愛「偉大」 (即不愛「微波」{:1_222:}); 二來喜歡甲冑 (唔著更喜歡); 三來情迷武士刀。 再加上純情和野性兼備 (邊個真男人唔想要?) , 所以一次過滿足四個願望當然入了她~ {:1_221:}

「Muv-Luv」整部作品主體共分為三個篇章,分別是EXTRA、UNLIMITED和ALTERNATIVE;由於遊戲製作上的時間問題,age決定先發售包含EXTRA&UNLIMITED的Muv-Luv,而Muv-Luv: Alternative Total Eclipse <篁唯依> 其實是第三部分ALTERNATIVE漫畫以外的外傳故事。

故事有別於漫畫玩平行宇宙。 但主要敵人都是打敗外星來襲生命體BETA。 重口味是它們會食人啊…… 比<異型>更狠呢。
Edited & quoted from: https://zh.wikipedia.org/wiki/Muv-Luv_Alternative

三個面相,一把假刀 (即抽出來只有刀柄); 一把刀,8隻手:

分六個篇章,分享大愛:
甲) 少女篇 :shy:

乙)  帥氣篇 :!

奸爸爹~

揮一揮髮絲,不帶走一片雲彩 :)

丙)  武鬥篇 {:1_213:}

奸爸爹呢~~~ {:1_226:}

首開鋒~~~~ {:1_220:}

刀劍無眼 :sad:

丁)  曲線篇 {:1_221:} {:1_221:} {:1_221:}

水印準~

美腿 :shy:

Ma~ Ma~~~ :love:

結實的股大肌 :71:

戊) 貓貓篇 :34: (專給貓大~)

有師兄講過此裝甲令可動性大幅減弱,尤其&#39627;關節 (腰和大腿間; 大腿向前踢有難度; 向側就無問題) :ice:

己)   誘人篇 :35: {:1_221:}

抱抱~ :no:

PS力有限, 整不了睡房大床… :shy:

嘔心瀝血,多謝欣賞。 朝著精華同吸精之路進發~~~ {:1_219:} 玩到自己都覺自己有D變態........................ {:1_237:} 又唔係收人錢, 咁花時間做嘜呢....? {:1_225:}
靚相支持一下
我係入左呢隻先認識呢隻game再睇動畫再中毒
差少少就想入埋pvc版
中毒...動畫中...
這是一個'受精POST'~~
相影得好靚, 介紹也十足詳盡,
GOOD~~
回復 4# 223456

睇完囉~ 比想象中好, 尤其係蘇聯想搶槍果幾話. 但要插就係主角死梨死去都死唔去. 有D HIN 強~~~ 不過D女和機體搞到我欲罷不能~~~~!!! :)
feel到樓主對篁唯依滿滿的愛, 影左好多靚相:71:

我諗你都唔會放過粘土人版架啦, 有兩個極吸引既面相~

回復 7# 藍保

如果入埋LIM土人我賣腎唔掂... 因為12"已吸左我好很多錢, 再加埋FIGMA條新LINE, 我死得了.........................  所以我忍! 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 睇相當買左 :die:
回復 3# frankieccc

我都係入左 山口機, 才睇番動畫.. :) 同道~ 同志! (不是玩鑼友那種~ ) :77:
回復 5# cliffordchan107

受精? 你是女的? 我們熱血男兒係捐精輸精的~~~ 當然我愛我老婆, 所以唔比佢知我玩"女人" !  :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34:
戊) 貓貓篇  (專給貓大~)

有師兄講過此裝甲令可動性大幅減弱,尤其&#39627;關節 (腰和大 ...
darknight 發表於 18-5-2013 09:08 PM

小弟本身仇口多,好少係呢區出現,不過 黑騎士 師兄咁比面,專登&#25598;隻貓女引小弟,點都要入&#22175;支持&#22021;~:)

小第影相一般廿多三十幅一個post,因為每個pose都唔會影太多,貴精不貴多。但很偶然的,有部份特別喜愛的figure會拍上60-100張都唔奇,鐘意玩figure/影相的人自然會明白,拍攝也是享受的一種,所以絕非不正常,師兄放心。

要說不正常的話,小弟自己平均一星期影一次相,唔玩會身痕,更不正常....:sad:
回復 11# catcat

百無禁忌,師兄無隔夜仇,最緊要開心∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼ :71:
回復  223456

睇完囉~ 比想象中好, 尤其係蘇聯想搶槍果幾話. 但要插就係主角死梨死去都死唔去. 有D H ...
darknight 發表於 18-5-2013 09:19 PM

主角威能護身...:67:
回復  catcat

百無禁忌,師兄無隔夜仇,最緊要開心∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼ 
darknight 發表於 18-5-2013 09:53 PM

最驚比人尋仇咋:@
回復 13# 223456

較唔合理係篁唯依D FRIENDS第二集&#20890;家富貴, 但佢自己兩次係BETA圍攻下都死唔去. 如果我係篇劇, 我會留幾個好友, 等佢地慢慢分開死, 一來保持重口味; 二來和觀眾結下情緣再死重觸動心絃呢~ :51: