Toysdaily 玩具日報

[其他] Avengers 2 < Avengers: Age of Ultron >

rrhk2013 發表於 21-3-2015 08:54 PM
留意Rodey手甲係黑色o既, IP係紅色, 形狀係WM Mk2

:Q
竟然miss左 .....:he:
rrhk2013 發表於 21-3-2015 08:54 PM
留意Rodey手甲係黑色o既, IP係紅色, 形狀係WM Mk2

我睇到好似藍色架喎,不過頻色好明顯唔係廢&#37921;愛國者。我諗會唔會係iron legion。。?
adison_mok 發表於 22-3-2015 09:28 AM
我睇到好似藍色架喎,不過頻色好明顯唔係廢&#37921;愛國者。我諗會唔會係iron legion。。?

藍色係d火光, 而且無可能係AOU Iron Legion,
一, Legion手甲係有白色o既,
二, 如果Legion係Ultron Mark 1o既話(傳聞), 應該唔係甲離.
由2015年4月3 日起,凡於戲院票務處購買《復仇者聯盟2:奧創紀元》正價成人3D戲票2 張,即有機會獲Hot Toys x TOUMA迷你人偶匙扣1個或美版電影海報1張。

Hot Toys x TOUMA迷你人偶匙扣共4款,並以神秘密封包裝送贈,包括有美國隊長、鐵甲奇俠Mark XLIII、殲滅俠醫裝甲(Hulkbuster) 及邪惡敵人Ultron Sentry (Prime) 。當中邪惡敵人Ultron Sentry (Prime) 更是這次活動的特&#21035;版! 而美版電影海報則共有7款。全部禮品隨機贈送。
Vince 發表於 31-3-2015 11:06 AM
由2015年4月3 日起,凡於戲院票務處購買《復仇者聯盟2:奧創紀元》正價成人3D戲票2 張,即有機會獲Hot Toys ...

但套戲唔係4月尾先上咩?
4月3日起?
copperman 發表於 1-4-2015 12:58 PM
但套戲唔係4月尾先上咩?
4月3日起?

預售戲飛, 唔係"即場"
jeffloh 發表於 1-4-2015 01:01 PM
預售戲飛, 唔係"即場"

嘩! 早成個月預售, 仲要3d版,
到時唔得閒咪大單?
copperman 發表於 1-4-2015 01:16 PM
嘩! 早成個月預售, 仲要3d版,
到時唔得閒咪大單?

咁講真戲院賣o左飛話之你黎唔黎~ 再講自己明知要睇戲都應該早d計劃啦~ (當然如果有意外突發事件果d就無得講....)

AVENGERS: AGE OF ULTRON - Official Final Trailer (2015) Marvel Superhero Movie HD

https://www.youtube.com/watch?v=hpazy0BHzxY

jeffloh 發表於 5-3-2015 11:04 PM
由於marvel無x-men 個rights, 就算係都唔可以提"磁力王"呢個名....
而且cap2最尾有講2兄妹是loki枝staff ...

最尾有講? 無留意添
kyostanley 發表於 9-4-2015 01:58 PM
最尾有講? 無留意添

過晒credit之後段片, 入面講有個將軍(唔記得叫咩名) 提及只係刮下loki枝杖上面粒石少少碎片出來就已經好勁咁上下的.
jeffloh 發表於 9-4-2015 02:02 PM
過晒credit之後段片, 入面講有個將軍(唔記得叫咩名) 提及只係刮下loki枝杖上面粒石少少碎片出來就已經好 ...

下, 我好似無睇到.....:time:
kyostanley 發表於 9-4-2015 02:38 PM
下, 我好似無睇到.....

http://youtu.be/_7UnH8OanmE
U&#21867;幫到你XD