Toysdaily 玩具日報

查看: 9369|回復: 16

[玩具攝影] 蜜桃 - 吻我小調縮爬紋 [Mattel Movie Masters - Man of Steel Superman]

Mattel剛推出最新Man of Steel電影玩具, 其中有重新設計的主角Superman
設計作了大改動, 減去經典紅底褲加重現代感
玩具保留傳統DCUC/Movie Masters系列關節, 可動性普通但仍可作飛行等動作

DC的Justice League計劃何時實行並無人知道, 先用玩具重現吧

:73:
Thx for sharing
師兄,請問呢隻超人可以係邊度買,因反狗城好似未有。Thx!
回復 2# ONE-SEVEN

多謝支持, 你個超人post真係好毒, :46:
回復 3# nose

係吉豬島有呀 :75:
無可否認,真係做得似

睇睇下,個演員有少少似hulk 個演員後生版呀
Mattel出品既玩具,質素真係時好時壞
呢隻就好野喇~~
回復  nose

係吉豬島有呀
Assassin 發表於 18-5-2013 04:05 PM
Hey bro,係唔係太古吉?
仲見唔見其他兩隻呀?謝。
回復 8# destiny

無咩印象, 不過現在應該唔難搵呀 {:1_212:}
回復 6# nesidoh

我都覺, 因為嘴唇厚 {:1_236:}
Hey bro,係唔係太古吉?
仲見唔見其他兩隻呀?謝。
destiny 發表於 19-5-2013 12:34 AM

destiny兄你的玩具網頁還有沒有開啊?
呢隻真是得WO...個頭彫做得勁似 :71:
回復 10# Assassin

除咗對眼,年輕hulk個樣其他面部特徵真係同超人好似 {:1_197:}

其實hulk演員而家幾多歲?感覺tony仲後生過佢:DD
今日喺黃埔吉X島見到有一大堆,上色睇落好過孩記Mark 42同Iron Patriot
回復 1# Assassin
我很喜歡你的標題, 非常綴核!:p