Toysdaily 玩具日報

查看: 4879|回復: 11

[詢問] 問V Dash Gundam Ver.Ka (MG)

見有地方做特價,想問下有買的大大這款高達出得好嗎..是否值得入..{:1_201:}
這款是否已經包含V  Gundam和Core Booster 兩盒?這一款的部件會否和各自兩盒獨立的有所不同.(即非買兩盒不可才齊全..):35:
回復 1# hompage

V DASH 已有齊高達及戰機了
去吧 ^_^d
因為要變型的關係,整體比較鬆, 但外形幾靚, V Dash 大槍也不好揸。
回復 2# 白狼

謝謝..
因為驚有些合一版是和兩盒獨立欠一些野...{:1_203:}..
回復  白狼

謝謝..
因為驚有些合一版是和兩盒獨立欠一些野.....
hompage 發表於 18-5-2013 12:23 PM

去馬吧, 聽講最近有特價, 佢賣V-Dash的價錢已經等如出面模型舖的單售 V 的價錢, 因呢度唔適合討論價錢, 請去市場集中討論區果邊搵番個 POST 睇下係邊間同幾錢
回復 5# kinis

本人在0個邊有個post 有講開...  大可走取......
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 5# kinis

:help:荃灣紅磡店都無晒...唔知大本型店是否都無:handshake::help:
回復 3# Henry

要變型合體的機體,遇上這問題在所難免....:handshake:

已入, 四核, 砌到想死, 合體設計技術一流,  
但易折斷, 隻野唔夠firm, 如果唔玩分離合體其實隻野好一般
但對得住呢個價.....

比我再選擇不如入隻crossbone X1 或比多少少入隻nu gundam ver Ka 好過, 起碼夠霸氣
見佢有返貨又撞正見到,諗完再諗都係買了...{:1_203:}
個價係抵0既.佢另一分店賣單機都差不多價呢..{:1_201:}
拎起本裝合圖睇清楚,對手掌原來是不可動..除了指公,其他是要換件的....{:1_195:}

講到細件,好多都好細..就算MG都有好細的..MG重裝高達,部核戰機同舊版是部分新的設計,有些仔細好多,對翼變了可摺,但這接合位好易磨損,砌了不久已經磨蝕晒,已經甩甩地...><..

之前砌RG高達,核戰機又出事,個機頭伸縮位一時大力,爆了DD...><...
我個幾月之前都素組&#21655;一隻, 一開始砌4隻核戰機真係想死, 第一次砌MG砌到想快D砌完唔使再砌......另外D大砲唔知點解HOLD唔實, 整體隻野個人覺得真係一般, 除非真係好鍾意V Gundam......