Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月隻雅典娜女神開訂la

是否魂限定呢?如果係街貨可能訂左無着數,十二月曰圓唔知跌到幾多wo,除非係魂shop就訂左穩陣.
kenny121874 發表於 18-5-2013 04:36 AM

yen升左你會唔會比翻差價比店?
想問下今次用山羊張單得唔得,同埋有冇限期限既單...
eycw 發表於 18-5-2013 10:04 AM

我都想知喎,求教∼∼∼∼||
姑仔開左訂咩??
邊間舖開訂都好,訂價不合理不訂!!!
B記開這麼大發報會,實大把貨!
話缺貨而推高訂貨D舖實是奸商!!!
cccccto 發表於 17-5-2013 11:42 PM

極同意, 點會唔出大貨, 肯等的點會買唔到, 只係香港好多炒貨人 keep 起炒先會咁, 第一水買唔到正常價 (6.5 - 8 算), 咪等再販, 笨大一定好快再販,或根本係初版的 back order
回復 18# kevin629

下星期一5:30開訂,要帶埋5月16日前嘅訂單。
想請教一下:開訂係開(雅典娜)定全部(包五小強)???
點解要帶舊單?係姑仔訂過野的單得唔得?
其實雅典娜定價已經好高,希望到時多貨返就唔駛食炒價
貨品十二月先發售依家就收定,好似早咗啲,我就無打算訂,睇返近期幾隻神話(非EX)都唔會炒起嘅
回復 20# CyrusF91

想問一下, 5月16日前訂單, 包不包括:十五機體的訂單
山羊Ex 訂單受唔受?

看完孤仔個訂價不太欣賞……!全訂至等於在頑仔買隻重xx,普通訂還給多半魚!
又要舊訂單才有得訂!真是不知找不找他訂……:oh:
不過個價好過lns
我只會上日網訂,本地舖已放棄了:o:o
回復 23# 新進sic迷

想問問要孤注幾多魚先訂到?? 要全訂??
孤注全訂8魚, 可以先比2魚訂, 但要8魚半, 行貨都要8算, 是聖衣神話, 又不是ex, 有冇搞錯!!!

好似係7魚半全訂,仲要係五月二十號先可以訂,今天行過見到,唔通眼花????{:1_206:}

另外.五子也是5魚5草找2。(理想價,訂了一輝了):35: