Toysdaily 玩具日報

查看: 13358|回復: 21

[活動展覽] 九龍灣德福廣場-好店檔微縮景展(2013年5月17日-6月16日)

今日路經德福廣場遇到正舉行"德福廣場好店檔微縮景展"...當中有出色的微縮景品...有興趣不妨到現場或以下我的相簿看看...

https://www.facebook.com/media/s ... 003207819165&type=1

日期: 2013517日-616

時間: 上午10時-晚上10

(
詳情請參閱港鐡網頁: http://www.telford-plaza.com/chi/promo.asp#1)

THX ^^
THX ^^
玩具日報記者 發表於 17-5-2013 08:11 PM

應該既..師兄...:64:
thanks..... 我記得幾年前太古城都攪過一次, 但當日係意外見到, 冇帶相機去...今次可以影番
thanks..... 我記得幾年前太古城都攪過一次, 但當日係意外見到, 冇帶相機去...今次可以影番
fukada 發表於 17-5-2013 08:50 PM

現場都見到多名揸重炮既龍友近攝....不過d細路癲住果d展示櫃唔肯借位實在一大問題...{:1_198:}
現場都見到多名揸重炮既龍友近攝....不過d細路癲住果展示櫃唔肯借位實在一大問題...
hehemimi 發表於 17-5-2013 20:54

上次喺太古城, 好似碧咸嚟咗咁....『梗有一支大炮喺左近』.......哈哈

好多女仔嚟影......
上次喺太古城, 好似碧咸嚟咗咁....『梗有一支大炮喺左近』.......哈哈

好多 ...
fukada 發表於 17-5-2013 08:58 PM

本來我都咁諗...不過依幾日因為放假男女老幼都有...跟住幾日可能更多人...:44:
very good~~~~~~~~~~~~
今晚已去了!{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
奈何現實中這些店舖還是死於大財團超貴租手上......
回復 10# 莫探員

對,尤其令攰,殺唒D人情味鋪頭,好懷念以前士多,辦館
我雖然係七十後中期貨仔 未至於到該情景模型年代
但都好懷念那些時候……
而家……今日食到間好食店好影低了 下星期分分鐘摺左……
想行街?……買藥油 買金飾啦!
白魯會多過公廁呀……
呢個係人住既城市咩  比機械人住 比有錢人 強國人行既城市姐!
雖然廹人,都值得去睇!  {:3_126:}
同上次青衣城嗰D好似一樣. 可似一去.
同上次青衣城嗰D好似一樣. 可似一去.
sos2sos 發表於 18-5-2013 02:13 AM

影 d 相分享啦。{:3_146:}