Toysdaily 玩具日報

查看: 14294|回復: 34

[玩具攝影] 睇完Ironman 3玩到停唔到: 剛剛到手的Tony Stark

睇完ironman 3之後一直手痕症發作,係要玩下熨斗人至安樂,好彩同期有NECA的MK7,小弟拍了兩次照,放枱頭不停把玩。

可惜HOTTOYS的MK7未出,無得玩TONY笑面頭雕。

好在剛剛到手呢粒新TONY STARK頭,用來止痕一流。

IM3最後東尼終於除下了ARC REACTOR,小弟用HT 包膠素體模擬一下無燈的TONY:
(請無視色差)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

今次小弟似乎中招了...原本廿多幅圖,DEL了,留下三張,加一張對比圖比大家"參考"。

HT MK4:

頭像被屏蔽
嘩,,D相好正:shy:
好靚仔, 但唔似Tony Stark!
呢粒頭小弟都有訂,兩魚多D確係抵玩,
可惜仲未有消息派貨.......:help:
第1張既tony爆曬肌肉:71::71:
請問ching,那裏可以入手?
D相影得好靚,面相好像但胡鬚增少少!
無版權同老番,有咩分別:45:
作為一個玩家, 小弟對於無版權的頭雕/配件從不抗拒,兵人的疑似頭也好,彷照電影戲服出的衣服也好,甚至跟大牌子盒裝素體送的靚頭雕也好,覺得鐘意就買。玩完覺得過癮重會影相添。

唯一係翻件頭/翻件figure不買,要買,買原來的被模仿對像好了。
:*:* 死佬...呢兩張..攪到我身痕呀 ~~~ :help::help:

唔係身痕個頭 {:1_201:}...係身痕支百微 :no::no:

濕到呢 ~~ {:1_222:}
D相超正!!!無敵呀~~~~~
但係我梗係覺得佢係 MK 4 頭再改個髮型罷了 ...  有啲位再細執 ...
請問ching,那裏可以入手?
但係我梗係覺得佢係 MK 4 頭再改個髮型罷了 ...  有啲位再細執 ...
ryantsang84 發表於 16-5-2013 03:52 PM

剛剛見到fhc那邊的師兄指出,鬢腳位等特色地方與mk4好似...

http://fhc.twgogo.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=7582

睇嚟小弟今次走漏眼了...

相都影埋至發現,今次真係無仇報了...