Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG GUNDAM Ver.3.0用擴張 set (官圖P3)

你唔好再狗d,笨大…裝備買唔買都閒啦,反正可以用ver.2的。不過唔好同講mg本體無水貼,要買擴張set先比水貼?
如果一路都有買v1.5, vOne Year War, v2.0, 根本唔在意支炮和流星鎚... 只係張Real Grade 貼紙係重點, 但唔知v3.0有無跟這張貼紙呢?

好似Nu Gundam 原本MG內已有一張, 既擴張set 又有一張, 真係揾笨!.. 唔該賣平少少啦
其實有買2.0 就知,

成套野唯一新既就係張貼紙
支長矛係吾係可以伸縮,個流星鎚合金來,咁都算擴張parts,隻3.0無新意都算la,本體仲要淨跟支槍,兩把劍同 ...
b855506 發表於 16-5-2013 11:24 AM

本體都有火箭炮,SET裝係等你可以整番雙火箭炮造型.
佢只係夾多支O係個SET度,提高D套SET個價錢.

以下係官方資料
●付属品:ビーム・サーベル×2、ビーム・ライフル、シールド、ハイパー・バズーカ●パッケージサイズ : 31 x 20 x 13 cm

大家有無睇清楚嫁?...

套MG Gundam Ver 3.0... 係連 光束來福槍 x 1... 火箭炮 x 1... 光束 x 2... 盾 x 1... 水貼/貼紙乙張...

擴張Parts暫時見到有 LED 燈... 流星鎚... 火箭炮... 光束長矛...

光束長矛... 出過咁多版本都未試過伸縮嘅... 就算造到都砌死人...

火箭炮係俾玩家做雙火箭炮版本...

反而小櫻在意... 好似唔見有核戰機... 同埋擴張 Parts 會唔會俾多個盾...

小櫻上
如果一路都有買v1.5, vOne Year War, v2.0, 根本唔在意支炮和流星鎚... 只係張Real Grade 貼紙係重點, 但唔 ...
Henry 發表於 16-5-2013 01:51 PM

明屈啦,唔會單獨出張水貼,等你貼爛左就焗住買...HAHAHA
多謝樓主分享 ^^
果擴張set有咩用!?。  呢隻3.0唔掂
Rg 放大板
Bandai wants more of your money.  So many versions... So many add-ons...
大家有無睇清楚嫁?...

套MG Gundam Ver 3.0... 係連 光束來福槍 x 1... 火箭炮 x 1... 光束 x 2... ...
小櫻 發表於 16-5-2013 02:40 PM

我有好幾SET 武器喎, 唔使買!
好似話CORE FIGHTER同2.0一樣喎(基本上2.0已經好detail了)
本體無貼紙?????
本体送貼紙和移印貼,限定送水貼。
水貼既野....我會搵強國幫手, 4千幾日元, 你俾我就要{:1_203:}