Toysdaily 玩具日報

查看: 5260|回復: 12

[Hot Toys] 探員 PHIL

對佢,我一啲愛都無,少少都唔想要.
入,係為咗套西同body.當時條數我係咁計:
市面上一啲都唔靚嘅所謂靚西裝都開我三舊水起跳,唔通HT值唔到350咩?
HT原裝body頂唔到兩舊八咩?
972-350-280=342
又唔通個頭雕加埋散件放返出去放唔到三百五咩?
就係咁,我一心入返嚟係諗係賣返啲散件同頭出去嘅.

幸亦不幸,條友單飛開套劇做帶隊.....
噢~上年十一月的我,你入得好!!

詐死?!詐死呃我丫嗱?!詐死詐到夠彊飛起我,自己開套劇?!

唔好咁樣!Phil呃你,都係為你地好.畀個面我,打多兩下好啦~

哦!你個賤人講啲咁嘅嘢?!明明我重傷昏迷咗,醒返你先話我知你同佢地講我死咗架喎!

你唔好咁嬲先!你要明白,一件大富翁已經煩,仲有個一日到晚拎住個鎚嘅肌肉白痴~唔昆佢地,佢地點會肯畀你指揮呢?我為你好咋~

你係咪同我講嘢?!

--完--

講返隻嘢,除咗條褲#咗多少腳都無咩好投訴

個頭有人話同官圖唔同,呢樣我唔爭論.咁就咁睇個頭,唔好講辦唔辦的話.咁靚唔靚先?我就收晒貨.高炒低抄一樣靚仔.

啲配件雖然細細件,但量都好足.咭就真係紙,證件又真係膠片,而且兩者都有底面印,唔係裝假狗.支鎗仲鬼咁夠光添!

唯一留意吓.如果見自己隻figure條褲著得好低拉唔高的話,可能係底件肥仔衫著得唔好,個褲浪位著太低,頂住條西褲.除咗佢再著過就OK~

件老西用返小丑嗰款造法,但料無咁靚,同個肩無車得咁尖咁角,不過都已經極正了.

師兄真係入得好!! 我覺得大貨幾靚,同似真人,後悔無入……把槍好正呀~
支鎗真係正到不得了!!!!!!
支鎗真係正到不得了!!!!!!!!!!!
見好多HT師兄都好評PHIL。
十一月的我,你都入得好!! 今日去攞,快D放工啦:cool:
Agent 真係幾正!:71:
Keep住avengers系列水準!:78:
回復 1# 不肖生

師兄入得好...不過我放棄了...!!
值得後追!!!!!!
我琴日都拎左貨, 呢隻以價論質真係幾得, D件又精細, 頭雕又收貨{:2_289:}
唯一係個大肚腩唔多自然同埋條褲#哂腳:38:
我琴日都拎左貨, 呢隻以價論質真係幾得, D件又精細, 頭雕又收貨
唯一係個大肚腩唔多自然同埋條褲 ...
toms110 發表於 16-5-2013 12:24 PM

#腳之餘其實褲頭同恤衫都窄咗~
因為好明顯直接用返小丑個紙樣同技術照搬嘅.
算啦,佢唔照搬,畫過紙樣做到套新反而無咁靚(睇哥哥套就知)

回復  不肖生

師兄入得好...不過我放棄了...!!
DreamWorks 發表於 16-5-2013 09:27 AM

你唔應該放棄啦~
呢套窄身西先真正夾到你個廿二世紀,你之前用坊間啲西全部都係大隻Body
嗰粒頭HT又零舍造得細,呢套FIT呀~
支持一下,最鐘意睇師兄的玩後感,like!:71:

件野無錯係大件夾抵食,不過釣腳真攞命。
支持一下,最鐘意睇師兄的玩後感,like!

件野無錯係大件夾抵食,不過釣腳真攞命。
catcat 發表於 17-5-2013 01:19 AM

其實唔止條褲釣腳{:2_322:}
下圖係Agent去到"假死"前一刻嘅服飾, 恤衫係無花紋嘅淺藍色, 同埋我唔覺佢有肚腩噃, 何解HT果隻恤衫係白色直紋同埋係小丑身型嘅....??{:2_319:}
其實唔止條褲釣腳
下圖係Agent去到"假死"前一刻嘅服飾, 恤衫係無花紋嘅淺藍色, ...
toms110 發表於 17-5-2013 01:45 PM

因為無做 research,  同埋用緊joker個衫版...