Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 骨~ 愈。老。愈。硬! 永恒的經典! 38年後的影評

毒圖!

好物仲要玩咁多特別效果,GIF都有埋!:$

精華級數呀。
回復 3# big_boy

thx support man. {:1_214:}

回復 5# vincenano
回復 4# chankb

謝支持,你最鐘意邊張?{:1_238:}
回復 6# mvp

唔會死O既, 大把玩具, 一次過有貨重慘, 銀彈不足呢............. {:1_216:}{:1_224:} 睇相望梅止渴~
回復 7# Bebe*

唔算太大, 如果放電腦枱隔離/LCD TV隔離都好正~~~~~~~~~~~~~~~{:1_220:}
回復 9# evilalive

回復 8# figo2007

過奬喇, 有好多圖都露底...... 露了我個真身.... :sad:
回復 12# toyzhu

回復 11# EDMONDLUN

回復 10# 天碼

我都覺 "非 利 骨" . 經典真係經典, 無得輸, 遲早再版~~~~~~~~~~~~:* 
回復 13# thiam

我都覺......... 不過無所謂啦~~~~~~ :shiny:
回復 14# 超港人

超硬淨, 但油壓位多, 小心為妙, 多數渣實大骨扭, 而非細骨... {:1_214:}
回復 15# Douglas.M.Saint

呀~~~~ 我向精華出發.... 滿了QUOTA? FINAL APPEAL 得嗎? :no:
回復  mvp

唔會死O既, 大把玩具, 一次過有貨重慘, 銀彈不足呢.............  睇相望 ...
darknight 發表於 16-5-2013 10:27 PM
咁又係,但係睇師兄啲靚相同隻T骨玩到咁正,但未有得玩嗰種心情真係好難受!
唯有睇住你啲相止吓癮啦!{:2_298:}
回復 16# catcat

多謝貓大賞識, 看來這個POST去不了精華. 我個人較濫, 之前玩MUV-LUV 日係山口, 比D意見丫~~~~{:1_226:} http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=#pid6896755

http://toysdaily.com/discuz/view ... 7033&highlight= {:1_238:}
又係一堆靚相:71:
隻野都算重,我揸實條大陣令起feel到果種金屬冰冷...正
回復 28# 伏特加

Congratulations 師兄 enjoy the T-bone maniac at home.   u wont regret!!!!!!:he:
Like movie posters , cool`~~~ :*