Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lukazou

[玩具攝影] 【Luka開箱】The Avengers Phil Coulson

d圖真係影得好正呀!!!!!隻野本身都唔錯!

西裝最麻煩的領位都做得好貼,而且仲還原返個小肚腩!

哩隻簡直平靚正!我好滿意!
好似個板似D, 唔知有無CHING有同感? 但有其他角又好似喎, 奇怪, THANKS FOR GOOD PHOTOS ANYWAY
回復  toms110

Sorry呀Tom大, 可能我眼花睇錯左.....

Phil個頭好似好好呀....唔好沉.....昇番啦
chankb 發表於 15-5-2013 05:31 PM

拎咗貨喇,個頭雕睇唔到似唔似個版,西裝都比較唔到,始終都係要開盒至知,但係就無當年"愛麗屍"嘅驚嚇度嘅:54:
回復 6# MAX

老實說我也是用微距頭才看到的...
u r the best Luka gor!!!
figo2007 發表於 15-5-2013 05:34 PM

Thank you bro!!
回復 10# Dick.Po

感謝dick兄支持~~動作還是要跟您多多學習~~
回復 7# catcat

儘量想辦法減少臉跟西裝色差...背景跟主體分離...
阿梅~ 不是,   LUKA大~你是最好的(星爺腔)~~~
MAX 發表於 15-5-2013 04:06 PM

也只有這次強...{:1_195:}
回復 2# sskytoy

盒子歪了, 不想拍{:1_206:}
類似黑寡婦那種普通包裝~
回復 16# 地獄滾球

身體裡面有加粗, 所以襯衫穿的很自然!
回復 17# theredsneverdie

對不起我看不懂廣東話...{:1_198:}