Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 聖衣神話 天馬座光牙 新生聖衣 (官圖P11)

Ω第二季劇情有較好看,可惜老FAN第一季就放棄收看了
D寶石可以細返D會好少少, B社系唔系覺得D合金成本貴過粒膠石所以整到咁大粒黎降低成本啊:ar:
其實我覺得係套卡通本身太爛 一直睇開嘅都知 所謂既第七感根本係按劇情需要 所以唔受歡迎
頭像被屏蔽
其實對比起最初果件"聖緊身衣",依家有番盔甲已經好左好多鳥...
線條很簡單, 大脾甲直頭無design:x
Ω第二季劇情有較好看,可惜老FAN第一季就放棄收看了
til520102 發表於 16-5-2013 11:47 AM

我已經好忍耐地睇到打處女座!
真係頂唔順,班煩膠小強!連黃金d性格都怪怪的
明明高lv過佢好多 又會無啦啦輸……
最頂唔順双子戀上中年紫龍~

唔知會唔會出埋OMG版黃金聖衣...
佢地部份設計都相當重口味...
[亂UP]可能笨大一早PLAN好新生聖衣要出神話,但又自知個DESIGN麻麻...所以第一季改晒做緊身衣,咁薰陶左幾十集之後,就決定第二季轉做最早設計既新生聖衣,有對比之下,一定唔會討厭,咁只要神話再整得靚靚地,就可以引倒人買了~~~~[/亂UP]
睇到阿瞬出場之後就冇睇, 連神都打死既星矢, 比唔知係咪火星人打敗. 我接受唔到...:56: OMEGA既聖衣設計太簡單, 奸角又樣衰, 5小強冇咩魅力, 唔太LIKE.
光牙正面睇還可以:58:由側面睇那個有如枕頭咁厚的硬膠護膝:70:想點呀?:55:
出得好可能會入6子,奸角就算,睇咁耐都認唔出邊個打邊個
唔開新LINE了 免得又一個十年
人生有幾多個十年呢
omg條line
光牙和星矢入硬!
第二季劇情更爛吧
greatmuta 發表於 16-5-2013 02:48 PM

點都唔夠你話出神鬥士ex的消息爛吧