Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 聖衣神話 天馬座光牙 新生聖衣 (官圖P11)

頭像被屏蔽
或者可能一樓無fb先無奶野

精x個fb真係要插,到貨消息臨收鋪先放fb仲要唔準,問親野都用果句公 ...
yugi 發表於 28-11-2013 10:05 AM

咁都o岩, 呢樣都要自量下有無能力用FB做出效果
頭像被屏蔽
回復 351# mythsgod
幾好笑的, 人地就 "一方有難, 八方支持", 佢就 "一方ONX, 八方圍插"
SHF我見最低都1易玲...
神話再跌d~~ 不過2魚我自己都冇咩興趣了
denniskwong 發表於 28-11-2013 09:48 AM

魚半就差唔多...
P.S. 有冇覺得今次隻光牙面相靚左???
笨大永遠都係將D主角整到唔似樣...
例如:星矢...
魚半就差唔多...
例如:星矢 ...
小堅 發表於 28-11-2013 11:51 AM

呢位師兄,魚半真係連條命都蝕埋俾你啦{:1_237:}
不過今次光牙真係跳樓咁跳,日本都跳到仆直:(
下一隻E癲真係想有人入都難,見到都怕怕{:1_212:}
呢位師兄,魚半真係連條命都蝕埋俾你啦
不過今次光牙真係跳樓咁跳,日本都跳到仆直
下一隻E ...
nervrei86 發表於 28-11-2013 12:32 PM

我理得佢蝕唔蝕...
姐係話你覺得2魚就唔駛蝕???
買玩具姐,唔駛理鋪頭蝕唔蝕掛...
大家唔係不嬲都鍾意愈平愈好既咩???
魚半就差唔多...
例如:星矢 ...
小堅 發表於 28-11-2013 11:51 AM

我又唔太覺靚左.
星矢最似反而係半胸, ex就最樣衰 (唔計新生...)
例如呢???
小堅 發表於 27-11-2013 05:20 PM

你話呢....................:he:
我又唔太覺靚左.
星矢最似反而係半胸, ex就最樣衰 (唔計新生...)
denniskwong 發表於 28-11-2013 02:16 PM

其實我覺得咁多隻星矢都唔係好似樣...
你話呢....................
ray文 發表於 28-11-2013 02:41 PM

唔知喎...
:38:
:he:
我淨係記得18/12你要出席姐...
頑皮仔 在 FB 和客閒聊時, 說到這隻行貨 光牙 在 12月中 有可能會發生 1食1 事件 , 有興趣的師兄就 ...
mythsgod 發表於 28-11-2013 10:07 AM

咁恐怖?

1食1??
頭像被屏蔽
師兄 分析得真透徹    ! 老牌貓店 女神...少女時代已經是這種性格的
mythsgod 發表於 28-11-2013 10:03 AM

佢少女時代,我應該岩岩戒奶。
真係未見識到
對...1食1, 雖然未知道是否屬實, 但 睡橫巷...確是做得出手的
mythsgod 發表於 28-11-2013 03:34 PM

又話代理唔睇好會入少d,但做到1比1即係代理係預多過雅典娜的量:x