Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 聖衣神話 天馬座光牙 新生聖衣 (官圖P11)

6,825円...................
老實講,套甲本來唔錯,錯就錯在用响聖鬥士身上。反而覺得如果套甲用嚟做第二啲可能有&# ...
大凱撒 發表於 1-8-2013 11:59 PM
笨大最失敗係無搵你幫手設計, 佢生產ed垃圾只會破壞地球資源
唔知點解, 我個人覺得, 如果呢套野係星矢著, 會多返好多支持者........
回復 183# kyostanley

中Point,起碼冇鬧得咁激...
唔知點解, 我個人覺得, 如果呢套野係星矢著, 會多返好多支持者........
kyostanley 發表於 5-8-2013 05:56 PM

hk的其中一核心價值對人不對事:x
如果套嘢好睇 產品再差我都會支持下
但呢套嘢 我睇左二十多話以經頂唔順……
當年LC天馬輝火明知死貨我都有入
起碼LC我覺得好睇好多
如果套嘢好睇 產品再差我都會支持下
但呢套嘢 我睇左二十多話以經頂唔順……
當年LC天馬輝火 ...
玩具人生 發表於 6-8-2013 10:53 AM

LC輝火E+已經神物左, 仲貴過ex
其實佢出返SHF,我都會買(仲有新造型嘅人馬座星矢同新處女座)
可惜上一隻SHF光牙死得咁轟烈,我都知道聖鬥士再出SHF嘅機會得2個:緲茫同無...
呢隻會唔會平過當年隻青銅黑熊....................:58:
如果插都會考慮下入..........:34:

stonekeung01 發表於 20-11-2013 06:18 PM

幾時出射手星矢呀.............:43:
刻衣4天皇都出...............:Q
唔係3月又比OMG搞到EX黃金出唔到丫???
二月出冥雙子…到宜家都無新EX雜誌圖,估計牛gor 最快四月先出

冰河出年年中…卡妙同拉達下半年埋尾
整走d寶石會唔會好睇d