Toysdaily 玩具日報

查看: 6283|回復: 12

[分享討論] [新入]MAFEX The Dark Knight Rises Batman

今日放工衝左去旺角買佢:35:洗左3魚2
暫時都係post住iPhone影既相先,遲吓先post相機既相 (暫時太懶upload)

依隻係我暫時唯一入既Batman,除左Hottoys太貴又太大之外其餘d廠商出既我都覺得唔多arm心水...
開左盒後我真係覺得無買錯佢,塗裝上色好好,detail位做得好好,質感都好到位

暫時唔敢搞咁多pose治,佢腳裸個關節我仲未識玩(好難調)所以有d pose擺唔到....本身想擺多d keysi style既打鬥pose但係低重心一定要擺好隻腳先得...
之前d人話佢身形單薄但係攞上手其實都好好都唔差啊 同Mafex Spidey唔同feel

推薦各位鍾意Batman既師兄趁早入返隻!
今日放工衝左去旺角買佢洗左3魚2
暫時都係post住iPhone影既相先,遲吓先post相機既相 (暫時太懶 ...
makten 發表於 13-5-2013 10:52 PM

支持一下!!!!!!!
今日放工衝左去旺角買佢洗左3魚2
暫時都係post住iPhone影既相先,遲吓先post相機既相 (暫時太懶 ...
makten 發表於 13-5-2013 10:52 PM

支持一下!!!!!!!
MAFEX呢條LINE真係正, 完全擊倒孩記...希望長做長有!
還我蝙蝠鏢~_~!!
正就正
不過價太高
買唔落手……
我昨晚都買佐隻, 三魚找一雞.
回復 4# latu

其實定價計孩記之係佢約一半, 只係豆豆mark up太高 ... :60:
利申: 孩記fans
我昨晚都買佐隻, 三魚找一雞.
coltrane 發表於 14-5-2013 09:39 AM

呢個價可接受
回復 6# quincy

好過playart
回復 7# coltrane

師兄搞唔搞到腳倮個關節?
唔識轉佢:cool:
頭像被屏蔽
回復 12# ckitckit

返去試試先!