Toysdaily 玩具日報

查看: 11432|回復: 41

[玩具攝影] 不一樣的iron man

iron man熱潮下,出返個當紅post:34:
當然,iron man大把人有,所以用d心思,上吓線,擺吓d型動作影吓,:58:
hottoys未出,呢兩隻係現時出得(叫)最正常既mark 7同mark 42了...:38:

孩之佬呢隻外型係幾好的,上色就....有入既大大都知係地獄....:69:
所以我上線同時補返色....:72:

其實背部銀色上錯位,不過算啦...自己玩既0者,又唔係搵食...:38:

有機會下次出個蜘蛛俠POST,呢隻真係比想像中好,又同超級英雄一樣大細,可以一齊玩...:)

買mark 42時,我簡左5隻,隻隻都有唔同既問題,老闆跟住同我講:玩具來架炸,比細路仔玩架,QC又點會好架,是但攞隻啦....{:1_224:}
我...埋就係果個有大人既身軀,小孩心靈既細路囉...:(
So COOL~Thx
隻MK42真係油得幾好喎....

回復 2# 玩具日報記者

sorry!管理員大大,我又開錯版,又要你粗心轉返過來美系英雄討論區了,THX...:(
回復 3# wcsdom
多謝讚賞!!!:shy:
不過呢隻42真係(唔上油的),上完好易甩返,又難分解,想一件件打磨上色都唔得,當然我工具同技術有限啦,如果落響其他大大手上,一定會做得比我好...:71:
:shiny:beautifully reprint Ching
:shiny:beautifully reprint Ching
Much more better after repainted!
mark 42 既金色你用甚麼油去油?

油錯咗腰位少少,都唔係差好遠;但上咗線同補色後層次立體咗好多:71:
回復 7# roselee633

萬分多謝讚賞...:)
回復 8# 天涯孤客

有機會我一定出多D好圖的:shy:
回復 9# john5945646

小弟用呢支金色補油,D色好接近既,上左唔太覺,不過D膠都係易甩油...死証....:die:

回復 10# ChrisLamXYZ

上完先想錯位,初頭諗住救架...{:1_236:}
不過諗諗吓,又唔係太過份,算啦....   :ar:
回復 13# bbq1120

估唔到用哩支筆補金,買支試下先^^