Toysdaily 玩具日報

查看: 11041|回復: 16

[玩具攝影] 怪雞始終係強項@Neca@Tonto@the lone ranger(獨行俠)

Neca
7"
May2013
簡評:
*由johnny depp 飾演ga土著精靈(怪雞)戰士”tonto”
*the lone ranger(獨行俠)將於今年2013上演
*隻figure 面相雕功及上色皮膚都非常非常出色,勁似johnny(10分)
*以土著造型ga服裝好有新鮮感,頭頂隻鷹幾攪野(9分)
*可動部份絕對足夠14個關節、配件有斧頭同小刀(8分)
,基本上隻figure,絕對高水準!!唔係fans都入得過!!

Goodbye 88888
好似下半身不可動.....:ice:
好似下半身不可動.....
Mcfarlane 發表於 11-5-2013 09:36 PM

有GA ,同DUTCH 一樣的!!
好像無胸及腰關節??
玩neca實無死 :$
回復 4# avengers2012

腰部有(可轉),胸部沒有
出咗喇??????????
回復 1# 廁所仔

由於隻Johnny Depp髖關節不像Rambo / Lone Ranger般穿了大號紙尿片,所以大腿活動範圍比其他的大,向前提腿90度沒有難度。
最重要係視覺上好睇好多!

P.S.#是Johnny Depp,不是Deep。頭頂隻嘢點睇都係似烏鴉多過似鷹。
出左都唔知{:1_198:} 一定買齊佢
Neca
7"
May2013
簡評:
*由johnny deep 飾演ga土著精靈(怪雞)戰士”tonto”
*the lone ranger(獨行 ...
廁所仔 發表於 11-5-2013 09:02 PM

小弟Neca經驗尚淺,只玩過冇咩臉相的。

看過大大D相,Johnny Depp的面相的確直迫hottoys.,相比之下,難怪有ching指Rambo面相差!

呢set本來唔係必買心水.....見到漫畫舖現貨相即刻扑倒去{:1_224:}
小弟Neca經驗尚淺,只玩過冇咩臉相的。

看過大大D相,Johnny Depp的面相的確直迫hottoys.,相比之下 ...
無明: 發表於 14-5-2013 09:19 AM

同期一齊出,都唔知點解Rambo 同e隻tonto,不論上色,造工都有分為別,照道理應該同一間廠出品,奇怪?
回復  廁所仔

由於隻Johnny Depp髖關節不像Rambo / Lone Ranger般穿了大號紙尿片,所以大腿活動範 ...
vfaiyuenv 發表於 12-5-2013 01:22 AM

已更改,感謝提醒
回復 10# 無明:

快d買啦, 呢set好有特色 :76:

正!不過只對 tonto 有興趣,未必set入。