Toysdaily 玩具日報

查看: 5095|回復: 13

[玩具報告] 【測評】MetalBuild Exia Repair III

R3形態凈係喺小說版出現過,而我就無睇過小說版,所以就凈係可以隨心所欲擺pose了!可動方面因為有Exia基本形態嘅測評就唔再作介紹了,宜家俾大家睇一下Exia喺點樣俾我剝光豬

R3用配件一覽

睇一下武器方面
由於左右手都可以安裝,所以配備左兩個側槍把

槍柄可以伸縮,如果唔完全拉開就無法收納。

渣槍嘅把手

手臂同長槍嘅鏈接件有兩個,左右手都可以用

組裝完成

跟住就係全部pose了

上次掟盾牌,今次掟劍!(主角你究竟要扮酷都幾時,天人嘅預算就係俾你條粉腸浪費嗮!)

模仿一下Seed系列五小強嘅暴風,果然都係差少少氣勢

呢幾張喺我個個人博客度無post,就當係論壇版本嘅福利

呢張就係用嚟做封繪嘅相

Exia集合!

呢張同樣係論壇版評測福利

如果呢張可以適當PS嘅話,應該會好有feel

個人總結:能夠換成R3形態的確係一件好事,期待下一款MB嘅降臨。以下係個人嘅一D拍攝花絮,因為拍呢隻嘢用左差唔多四五個鐘,雖然好辛苦,不過個人覺得非常值得

到最後都係要奉上本人嘅blog address : kzjnanhai.blog.163.com

{:1_199:}GOOD,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
比個 手指公你 :71:
nice photos.  nice poses.  support.
回復 4# gundammsz010

Thx for your support!
靚相一定要support
可以花四五鐘為心愛玩具拍照。簡直人生享受。
相片很精彩。謝謝。
{:1_227:} 靚相~!
睇得EXIA多,終於有人影多D R3。:71:
Add marks for your sharing and support! :)

I'm also prepared a report for it and waiting for mood to take photos for R III Mode... :(

Some some here first! :shy:

正正正 x 1000000000 :71::71::71:
影得好正呢, 加埋EXIA正物..........good!!!:71:
EXIA真係幾型~~佢個DESIGN當時好新鮮
毒物!!!!!{:1_221:}