Toysdaily 玩具日報

[改造交流] MMS001P01 - Iron Man: 1/6th scale Mark III 100% 完成!! (Page 4 updated!!)

回復 60# nautical

半支AA膠已經幫到你,塗落鍋釘位度,乾後用砂紙磨走多餘AA膠,第一次可能補唔晒,噴完一次底色唔夠再補
我都好想有你大師的功力... BTW, D細槍傷點整架? LA 雞無咁細喎...... ?!{:1_215:}
回復 61# 軒少

多謝師兄過料{:1_235:},小弟受益不淺,謝謝!{:1_205:}
回復 62# darknight

唔好叫我大師:(
其實都唔係想像中咁難, 係考你耐性同心機囉
btw, 你要有拜神先整到槍傷 (用香) XD
回復 63# nautical

別客氣~ 整走鍋釘係最痛苦既步驟...
回復  nautical

半支AA膠已經幫到你,塗落鍋釘位度,乾後用砂紙磨走多餘AA膠,第一次可能補唔晒, ...
軒少 發表於 19-5-2013 10:44 PM

唔用原子灰?易打磨好多 or aa9 + 爽身粉
我都整緊,但冇師兄甘快手
回復 66# berserkberserk

其實可以,畢地都得,不過小弟懶,一支aa走天涯,同埋以前罐原子灰硬晒 XD