Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Fansproject] Crossfire02 and EX Quake 速影

由上年知道會出新色
萬聚期待的FPJ Crossfire02到宜加終於出貨..好感動:$

一看到到貨立即出去接佢回家
訂呢套Crossfire02 時 冇諗過會送一隻震波人仔..
真係有驚喜! :shiny:

(注意:74:  收貨時 最好先開盒檢查一下,
看看有冇左左手右右手等情況,還要看穿梭機有冇機尾翼,即劍仔)

回家後立即開盒玩..

膠質感覺麻麻,膠件好薄,感覺好易爛..:x
因為我冇第一版,所以唔知這次膠料對比第一板有沒有分別.

好小心地變形,總算有驚無險...:(

第一次玩  感覺一般般啦..
入呢隻既主要目的 ,相信你同我都係為左合體..
好吧,廢話唔多講..去相

包裝,今次一盒過..唔錯!! :71:

今次送的震波人仔 錫紙袋包裝
內裡有說明書 再包了一層保護袋 算幾細心:71:

內盒:46:

配色唔錯

車mode

穿梭機mode

機械人mode

都算靚仔:handshake:

好了  期待已久的 戰派合體 ..感動到喊!!  :$

等埋隻MT科倫就功德完滿!!:he:

輪到送既小波
人仔細細  可動唔錯喎:71:
變形都ok  變完就...算了吧..唔影了.
另外,有小道消息指,可能會獨立出售,唔知真定假呢 ?

總結
膠質算中等啦
配色上,跟亞限主體好夾,我個人都接受呢個配色
呢隻點都係fpj中既神物,終於可以入手..都好開心!!
After reading your report, buy one after works! :71:
見倒真身配色,我放棄鳥...:!
見倒真身配色,我放棄鳥...
vincent110 發表於 10-5-2013 20:59

雖然配色冇之前咁有軍事feel,但G1色都好正ga~~~~