Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Robot魂 極限高達

久違嘅一款R魂評測,其實我係因為見到配件咁型我先打算入。

換裝係呢款R魂嘅特色所在

我將進化形態換成普通形態,俾大家睇一下配件

頭部天線係硬質材料,買左嘅人要小心整斷。本體大量運用透明件,好評!

下面介紹下可動性咁樣嘅可動係100分

手肘可動,滿分!

胯部可動,滿分!

腳部可動,ok,貼地性一般

POSE

格鬥係唔需要用劍嘅,用黑旋風就得啦!

進化前準備

進化狀態,同上圖對比一下就知道換左邊部份

噴口嘅金屬噴漆係本作嘅良心之一

POSE

通過替換零件實現散熱

God Hand!

Extreme Gundam!参上!

个人总结:除左握劍手同埋貼地性差嘅腳部,其他都ok。最後希望大家睇得開心!

I wanna write a report for it but failed............... :ice:

Thx sharing! :71:
我都想買!!!!!!!!!!!
腳部&#22021;貼地性差<<<<<yes very bad!
nice photos.  thanks for the report.
買唔到呀~ 點解咁快冇貨架~
回復 6# fagundammk3

我開頭等佢跌,但係無幾耐反而升價,所以就即刻落手,如果唔落手就真係睇住個配件包喊了。。。
Thx for sharing!呢隻配色加著甲,好似順眼D!