Toysdaily 玩具日報

[分享討論] May 10th 今日會唔會開訂 or派 Mark VII

回復 30# Wskr

You have P.O leslie cheung??????? :50:
我個人唔認同!假設你到一家餐廳食飯,老闆不停建議介紹你食呢樣嗰樣,幾十樣餸,但又 ...
玩具初哥哥 發表於 10-5-2013 02:09 PM

你個假設都唔同. 宜家係玩具, 係你自己走入去訂, 個老闆無建議你買邊款.
回復 31# thiam

Of course is no!{:1_220:}
回復 32# audiokids

甘唔係建議啦!自己喺餐牌點食乜得掛?點左唔來又點呀!只用作比喻!不明勿插!thx
回復 33# Wskr

Congratulation. :77:
就算來,遲得離譜先來派!也不合理啦!訂貨講明第一季架!
如果ht比你退訂你退唔退???
回復 36# 玩具初哥哥

比d有骨氣以後唔好買hottoys:74:
回復 38# 東方無敵

我唔知道你成年未!我是欣賞ht既作品及支持佢既作品,但係唔妥佢派貨安排,鍾意幾時派就派的這種行為,一單還一單!我自己也有買eb.佢
    由公佈到發貨只是2-3個月.
復仇者2上畫前應該一定派到{:1_206:}
我第二日單,就算派都除時等幾日:51:
復仇者2上畫前應該一定派到
dragonken 發表於 10-5-2013 04:18 PM

依個又應該無可能, 聖誕前有得攞吧
為何此 post 還未被移動到12”閒聊區?
頭像被屏蔽
yes today we have nothing.........no Mark VII and no new preorder........what is HT doing.......:63: