Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kirachan

[詢問] Iverson有無邊間廠出過12"公仔

真係橋!前兩日我仲諗緊要唔要自組一個AI,今日就見到呢個Post!
Enterbay 出ai 100% 入:35:
其實EB 出 NBA HARDWOOD CLASSIC 系列可能仲搵得多過出現役。
有無師兄知佢係咩料? XENSATION COLLECTIBLE?
(IVERSON 個樣好唔似 不過配件OK, 有兩件衫.)

回復 19# howardyung23
EB已經同Iverson簽咗字,落實會出。但唔知14年內出唔出到......
唔急就等吓,呢隻個樣唔多似。
回復 11# 天碼

NICE photo!!
NBA既最好時代 Penny+MJ !!!!!
回復 6# desectors

各位 ching.. EB 前几日已经公布左啦.. 呢个 post 好似无人知既..??
之前Bill爺好似pose過一張contract,係要同AI簽名ge,所以....等啦!

BTW,有間垃圾廠打算出AI,垃圾到我睇見救火滾。

利申:AI 死忠
有無師兄知佢係咩料? XENSATION COLLECTIBLE?
(IVERSON 個樣好唔似 不過配件OK, 有兩件衫.)

...
howardyung23 發表於 25-12-2013 01:20 AM

呢。。。。。我講就係呢個

頭雕完全係另外一個人都已經不在話下,個素體明顯兩截色,波衫方面更加搞笑,主場無決賽LOGO但作客有。又無MVP獎盃或者AMVP獎盃。

係wo 其實都公佈左 不過呢度無乜人提