Toysdaily 玩具日報

查看: 4568|回復: 16

[3A/ threezero] 3aa membership pack!!!

有頭髮架!

張卡靚到呢∼

大大碌唇膏!:x

tee

:77:
今年比舊年更好~~

師兄台灣人? 定香港人? 咁快收到 .... 我的要星期六
回復 2# kingofhero
港燦∼:x :x
回復 2# kingofhero
港燦∼:x :x
我完全一個EMAIL都未收到呀!!! 點解你咁快架??? 唉...
我都要星期六,不過盒真似好大咁
我都收左啦, 盒大概係2盒ht既大小.
唔明點解做咁大盒,但呢隻雪版四鼻真係好正,好過咁多年既入會產品。
有幾多人收倒 email 呢? 我都仲未收倒....!但係咁見,聽倒人已收了貨...點解?
下星期2,,收貨,, 未收到MAIL師兄,,可以打電話去3A查詢...:78:
有幾多人收倒 email 呢? 我都仲未收倒....!但係咁見,聽倒人已收了貨...點解?
EdBat 發表於 10-5-2013 02:21 AM

今次應該係3A果邊有問題
我呢兩年次次收貨前都有3A CS通知約收貨時間同日子嘅e-mail, 但係今次見3A blog話出咗貨、同埋有師兄已收貨, 我都無e-mail, 所以我前兩日sent e-mail問, 得到回覆話星期一已sent e-mail通知星期六送貨, 但可能系統問題, 所以我收唔到, 跟住attached咗個track no. 俾我, 叫我同速遞果邊約........{:1_204:}
上星期收到mail,話11號派比我。。。
我今日收 ~ :) 另外我有朋友14號收 ~ :78:
I got it today, but the email only indicate when they sent out, not mentioning when will receive it woi
隻四鼻真係正,但係個盒實在太大了~~keep又無位,掉又唔捨得......{:1_198:}