Toysdaily 玩具日報

樓主: toylandland

[詢問] 睇完套Iron Man 3, 小弟想入Iron Man Figure 有乜好介紹(HT 除外)

想問各位ching, 小弟睇完套Iron Man 3 後好想都擺隻 Iron Man 係屋企,因為小弟係新手,想問各位ching 有無 ...
toylandland 發表於 7-5-2013 04:30 PM

U can buy HASBRO ML 6"
http://toysdaily.com/discuz/view ... tice&tid=206630
1000$以下唔介意可動可以考慮呢款

威龍出品 聲稱5月有貨 頭手腳有限可動 不過上色好靚

今日係三聯書局見到有隻DISPLAY

同埋下圖

DISPLAY品塗裝精度好高 不過疑似唔識著燈

見佢上色咁靚我都想訂番隻MARK39{:1_227:}
我會揀marvel legends
因為我自已中意執執d顏色
而且貨源都易搵
或者NECA都ok
不過d pose就怪怪地,勝在價錢ok,比例大
I have 1 Marvel Select Mark 6.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
ching 呢隻幾錢左右? 睇落都唔錯, 唔知係影相角度定點, 好似無乜金屬feel, 但勝在可動!!
toylandland 發表於 8-5-2013 09:44 AM

呢期炒緊ironman,太約2至3條魚la,7吋熱門角色黎講性價比幾高
對比孩記果d,金屬感算好架啦,但你話同HT比梗係無得比
頭像被屏蔽
不如SEGA景品啦, 舊半左右, 1:10都幾大隻

http://toysdaily.com/discuz/view ... p;page=1#pid6773026
識唔識動都無所謂,因為主要都係擺,最緊要夠靚
價錢唔好太貴,$1000 樓下 ...
toylandland 發表於 7-5-2013 04:30 PM

其實, 呢個價位, HT 既 Power pose mk42 最好, 又合你價位, 上色都有保證.
我都想知 MARVEL SELECT MARK 42 幾時出
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 22# toylandland

Display果隻我都唔識分mark幾不過冇標價,

預訂緊就果5款, 就咁睇display果隻金屬感都好強, 造型不錯{:1_203:}