Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 太歲

[趣味] 經過兩日既洗禮為著鴨仔的鴨身安全所以將佢圍著~~

回復  cliffordchan107

金魚..同埋..木x....
老文 發表於 8-5-2013 03:24 PM

:o:o:o
呢個icon真係好應景~~
btw, 係咪應該有兩個收費會好一d?
如果唔係, 個個走晒去有得摩個度~~

其實摸下都OK, 但吾明D人硬要比自己細路企/坐上去影相. 上次叮噹展如是, 一陣趺親自己寶貝仔/女又告主辦單位吾安全.:70:
其實摸下都OK, 但吾明D人硬要比自己細路企/坐上去影相. 上次叮噹展如是, 一陣趺親自己寶貝仔/女又告人吾安全 ...
lk_yau 發表於 8-5-2013 04:09 PM

其實細個對屋邨遊樂場設施都會咁做的, 又爬/騎/企~~不過當然這些鴨仔公眾形像高好多~~(當然因此跌傷整親也是抵死的~~)
其實細個對屋邨遊樂場設施都會咁做的, 又爬/騎/企~~不過當然這些鴨仔公眾形像高好多~~(當然 ...
cliffordchan107 發表於 8-5-2013 04:15 PM

係呀, 之前有個活塞大叔係公園設施做掌上壓 tim.
就算係自己抵死, 亦一定有人走出泥幫口鬧主辦單位 ga wor.
係呀, 之前有個活塞大叔係公園設施做掌上壓 tim.
就算係自己抵死, 亦一定有人走出泥幫口鬧主辦單位 ga ...
lk_yau 發表於 8-5-2013 04:22 PM

板藍根叔叔, 好掛住佢呢~~唔知佢弟弟好番未呢~~:p
板藍根叔叔, 好掛住佢呢~~唔知佢弟弟好番未呢~~
cliffordchan107 發表於 8-5-2013 04:24 PM

係囉, 想搵埋佢同佢細佬一齊外拍 tim. :73:
回復 16# cliffordchan107

隻鴨有新聞,有晒免費宣傳...已經賺左la...仲有賣鴨果d錢呢?..突點果條女咁都上左幾日a1..最後得益係邊個..咪又係.......:p

隻鴨有新聞,有晒免費宣傳...已經賺左la...仲有賣鴨果d錢呢?..突點果條女咁 ...
老文 發表於 8-5-2013 04:53 PM

咪咁啦, 人地後來喊到崩潰ga :time:

隻鴨有新聞,有晒免費宣傳...已經賺左la...仲有賣鴨果d錢呢?..突點果條女咁 ...
老文 發表於 8-5-2013 04:53 PM

怪不得很多男人都爭住做........
回復 17# lk_yau

人類本就是犯賤的嘛..明明叫你咪摸咪坐..你就死都要攪對抗..:p我放係道只係for觀賞架咋..整花左仲要搵人清潔...好大陣象架!{:1_216:}
回復 24# cliffordchan107

做鴨做到上頭條先有價值的..如邊位可以漲到十幾米咁高既,一樣好值錢..:)
回復 23# lk_yau

開心到崩潰...又多左人問價:shy:
:42:
回復  lk_yau

人類本就是犯賤的嘛..明明叫你咪摸咪坐..你就死都要攪對抗..我放係道只係for觀 ...
老文 發表於 8-5-2013 05:02 PM

先排果一百隻叮噹而家係上海, 吾知會吾會擺一陣又要修理.
回復 28# lk_yau

要修理一定好過無人理...我覺得:p