Toysdaily 玩具日報

[分享討論] NECA 1/4 Ironman MK7 - 戰損REPAINT(P9追加製作過程)

咁玩玩具真係最開心既事:)
c兄不如分享下舊化心得
正到不得了:handshake:

戰損版{:1_200:}超正~~~流口水中
這隻魔改造都吾肉痛{:1_208:}
友人入左呢隻neca1/4,其實外型真的不錯,可惜QC實左太差了,由其那有如紙紮元寶般的金色,所以同佢攪攪佢! ...
甩得古 發表於 5-5-2013 09:42 PM
wow,,,,勁呀, 甩大師水準依然!我今日無厘頭都入咗! 話說去交完漫畫書, 佢隔離間玩具鋪放了一隻Ironman, 我見鬼死咁巨形, 望了一望, 跟住老闆娘狂sell我, 又話出面$8xx 佢$7xx賣比我, 見我冇反應又減$10-......我又唔知點解又應承咗買:47: !但呢隻野平衡好差,重心好難揾
重手好丫,係甘傷先正。。。
wow,,,,勁呀, 甩大師水準依然!我今日無厘頭都入咗! 話說去交完漫畫書, 佢隔離間玩具鋪放了一隻Ironma ...
hongwohse 發表於 6-5-2013 12:22 AM

多謝Hongwhose兄讚賞,希望星期四會見到你!(你知我係邊個未?):^
不得了。正到爆!
多謝Hongwhose兄讚賞,希望星期四會見到你!(你知我係邊個未?)
甩得古 發表於 6-5-2013 12:32 AM
yiyi,,是你? 我希望儘快到, 但而家d老板好狗, 成日收工OT開會!哈~咁隻W我好有信心了
yiyi,,是你? 我希望儘快到, 但而家d老板好狗, 成日收工OT開會!哈~咁隻W我好有信心了
hongwohse 發表於 6-5-2013 12:39 AM

冇問題!我就係因為約左呢隻野星期四比人,所以約你星期四!(早點到有實物睇呢!嘻嘻!):^
回復 34# hongwohse
師兄, 可否指教小弟那處賣 $7xx, 等我又買隻番嚟整戰損版.謝 !
回復  hongwohse
師兄, 可否指教小弟那處賣 $7xx, 等我又買隻番嚟整戰損版.謝 !
ultramanwai 發表於 6-5-2013 01:03 AM

我又要知道,唔該哂師兄!
冇問題!我就係因為約左呢隻野星期四比人,所以約你星期四!(早點到有實物睇呢!嘻嘻!)
甩得古 發表於 6-5-2013 12:47 AM

小弟都很希望可以觀賞一下實物,不知會否歡迎呢? 謝謝
正,好正,簡直正到不得了。
甩大師出品,必屬佳品:71:
用呢隻改戰損總比用h記改較便宜!起碼無咁肉痛:34:
師兄!真係改得正!支持岀教學!:71: