Toysdaily 玩具日報

[其他] 古天樂的玩具收藏

有錢真好∼∼∼:handshake:
Really wonder how all these toys worth??? I really want to stay there just for only 1 day that would be wonderful!!!!
好幸福......:love::love::love:
比起城城,古仔嘅玩具箅慳喇!!{:3_139:}
一件HT都冇。
果然識貨!
keithwu516 發表於 4-5-2013 10:28 PM

:x:x:x:x:x

連回左:62:
他應該會買MK 42 1:1.........
沼 拿件細隻……囉上大陸放1:1纖維都唔洗
咁貴啦……你估希慎座armor hall又好天文
數字咩……
果d老年咁大既所謂玩具  有幾多個人
買得幾多個丫  有價無市既野
你話炒到一億一個都得既啦
轉頭我拿張相上大陸照造  仲要fine過佢
都分分鍾唔洗咁貴  
樓上話齋……入真戲服好過啦……
其實我覺得佢既收藏唔算係玩具
真係入件戲服好過買隻1:1膠
唉..... 流口水....:o

都唔係净係有錢先可以做到依個地步,因為真係有心先會揾到同埋爭取到依個收藏量同質素……而一般咁忙同入如此多貨既師兄好多連盒都未拆放倉,更遑論借出展品,佢要炫燿家產有大把其他野選,唔駛係依方面做show..
其實每個人心中都想擁有一個玩具王國 , 只要面對現實 , 安於現狀 , 大有大玩 , 細有細玩 , 係屋企對住自己既 1/6 , 一樣可以帶比我減壓既作用 , 始終心態決定境界 , 最緊要係買左番黎 , 係玩得開心 , 而吾係令你吾開心就得勒 !!
其實每個人心中都想擁有一個玩具王國 , 只要面對現實 , 安於現狀 , 大有大玩 , 細有細玩 , 係屋企對住自己既 ...
dvddvdhk 發表於 5-5-2013 08:37 AM

Totally agree with you ar{:1_227:}
只想去參觀
不想擁有這麼多
因為沒辦法花那麼多的時間去維護
量多到一種程度就不是愛了
是負擔