Toysdaily 玩具日報

樓主: PEACHSAKURA

[玩具攝影] [聖衣神話] 一群失業的聖鬥士[已新增並合併]

四郎以為係傳說中的壽衣添!冥行唔係畀天地收購咗咩
狂四郎 發表於 4-5-2013 10:34 PM

SHOT X左..........
四郎以為係傳說中的壽衣添!冥行唔係畀天地收購咗咩
狂四郎 發表於 4-5-2013 10:34 PM

哈...越來越靈異了...話時話....佢都係夜晚先出動......符合左好多客觀條件........唔怪得佢勁入冥蝶貨啦.....{:1_214:}
希望開心的分享交流,不會做成針對的罵戰,見好就收,因已離題:(
希望開心的分享交流,不會做成針對的罵戰,見好就收,因已離題
mana1985 發表於 4-5-2013 10:59 PM

收到{:1_226:}
想問下樓主平時呢個場景會display定係收埋?到想影先拎出來?因為都幾佔位呀
回復 65# iamfinethankuuu

DISPLAY嫁,果個位原來都係放銀包鎖匙,所以無所謂
回復  iamfinethankuuu

DISPLAY嫁,果個位原來都係放銀包鎖匙,所以無所謂
PEACHSAKURA 發表於 4-5-2013 11:32 PM

咁努力入多d ex神話同場景啦:)
咁努力入多d ex神話同場景啦
iamfinethankuuu 發表於 4-5-2013 11:33 PM

另外好想拍外景,但.....................

1:神話要擺唔同戰隊拉打,基本一個好睇而又企得到既姿勢大約4個字至半粒鍾- -

2:如果係條街度散左,我想喊= =..............
咁努力入多d ex神話同場景啦
iamfinethankuuu 發表於 4-5-2013 11:33 PM

大大知唔知有會邊度有賣神話素體著得落既衣服賣??
Awesome!!! Bro!!
looked like a picture! Cool!
大大知唔知有會邊度有賣神話素體著得落既衣服賣??
PEACHSAKURA 發表於 4-5-2013 11:39 PM

係現時點有一間好像可以訂造,大大可以去睇下!
:handshake:好靚呀!
比官圖更加吸引:71:
笨大學嘢啦!:58:
係現時點有一間好像可以訂造,大大可以去睇下!
iamfinethankuuu 發表於 5-5-2013 12:14 AM

果檔野好貴,做條庫300蚊..................
動作好自然 ! 不愧擺左幾個鐘 !