Toysdaily 玩具日報

查看: 8668|回復: 25

[新品消息] SHF Ironman& War-machine 又再開訂

今曰經過一扭見到Ironman,War-machine又再開訂
但不是五月發貨要等六月再贩貨,所以會遲一個月先玩到!
佢今次開訂幾錢?
价錢唔報啦!曰元7算左右~~
實价自己去睇吧!
此貨得日版.....應該3XX
本身已經係5月31號出, 6月再販??????
會唔會係同一批貨黎??????
即係頭批訂ge都要6月中先有嗎:time:??????
回復 5# aol

應該係唔同~
店員强調不是五月第一批貨!今次開訂會到貨耐D~
回復  aol

應該係唔同~
店員强調不是五月第一批貨!今次開訂會到貨耐D~
doglwl 發表於 3-5-2013 10:10 PM

謝謝師兄解釋:) 等到我頸都長喇{:1_217:}
遲一個月唔通係亞洲版?
回復 8# kyo353

I thought these 2 items were only release in JAPAN?? If I was right?
回復  kyo353

I thought these 2 items were only release in JAPAN?? If I was right?
cycy2k 發表於 4-5-2013 12:33 AM

then it is good news to have them in HK~~~
... find it boring that the market is flooded with ironman MK6 & warmachine items, would rather wait for newer version of Ironman & or iron patriot, etc.. :45:
我估之前笨大訂單做左好大批貨....
點知版權問題只係可以日本發售(最初笨大亞洲都有登過發售).....
又cut 唔到訂單...日本食唔哂批貨.....到時又大把貨第二水貨一定插水
所以可以再開......以上全部都係斷估{:1_203:}
我估之前笨大訂單做左好大批貨....
點知版權問題只係可以日本發售(最初笨大亞洲都有登過發售).....
又cut ...
captaintam 發表於 5-5-2013 01:11 AM

MARK VI 可以等插水,
但聽講WAR MACHINE 唔夠貨...:53:
一見到即時訂了@@,希望無訂得太貴
回復 13# 大猿猴

唔會掛…月頭日網仲有得訂…