Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] NECA "Action Figure" 1/4 Ironman 乜柒 ~開盒~!

个人都有入,买来摆,买他够大!
樓主入到好野! 正!

不過呢個跪地Pose, 自己覺得真係唔係好掂......:64:
望樓主勿見怪......"= =

建議樓主試吓當自己係ornman, 之後做一次爆地pose, 之後再幫隻公仔擺pose...
雖然聽落去好膠......
不過自己有咗感覺之後擺pose會比較傳神...
個人感覺......:64:
看起來很夠勁!
我也好想要阿
呢D真是大件夾抵死 LO

遲左咁多日, 而家先睇到你個POST,
真係影得靚, 死都救返生~!
本來都想買, 但早兩日見到實物, 即刻放返低,
因為幾隻都花得好緊要....

咁都擺到爆地, 雖然有點勉強, 但都要比個讚你~!

另, 12"分區定義, 要提一下
唔係就咁可動FIGURE就屬於本區架....否則成個美玩區可以搬晒過黎,
前題係"任何比例的可動骨架穿衣人偶" 及其相關系列的產品...先符合12"區....

因近年開始有1/4可動著衫公仔推出嘅原故...
而NECA哩隻 MK 7都係可動1/4, 所以視為相關系列的產品看待...

不過若果哩隻1/4MK7在美玩區出POST, 都是容許的....
而家D玩具有時就根本在分類上比較係踩界...
都唔錯{:1_203:}{:1_203:}{:1_203:}{:1_203:}
如果1�4lM,HT起碼收4k,呢隻有比例有重量有燈有唔算差嘅塗裝,唔過1k我就覺得超值囉,其實之前NECA ...
mikepanda97 發表於 4-5-2013 12:58 AM

1/4 p仔5狗狗都見過,有位擺,屋企人唔鬧的話,想入隻玩玩架。
可能做粗糙表面同上色比較容易喇,一做光滑細緻就差咗d
我要佢企喺道都要花一番功夫
coffeemak 發表於 4-5-2013 01:05 AM

從來都是戰損比光滑美型易出。

所以ht點都會加少少甩青等我地唔好彈qc。
真係好難企,如果有支架就好了
mikepanda97 發表於 4-5-2013 01:17 AM

用eb金屬stand夾腳即可。
隻乜柒我多手整到佢花面
btw點解你擺到爆地甘自然   好想知
ngkp19 發表於 4-5-2013 11:03 AM

唔算自然了,小弟比圍內朋友笑"生硬"呀....

不過個朋友用ht最好爆嘅mk4嚟比,邊有得比.....?
No place, skip...............
Douglas.M.Saint 發表於 4-5-2013 11:08 AM

So sad.....:no:
睇左當買左, 樓主 d 相好靚, 我都好想整番部 5D
ZeroCool 發表於 4-5-2013 11:48 AM

有5d都要打光架~:43:
cat大終於出手啦,不愧係爆地之皇者!
真係你唔爆地先我點敢爆!見你爆到我D信心翻哂來,返屋企試下先。
仲 ...
宮澤熹一 發表於 4-5-2013 01:52 PM

感謝師兄提醒,您唔講.....小弟真係唔知。:64:
大大影相技巧真勁!
不過朋友見過實物都放番低•••••••••••
locat 發表於 5-5-2013 02:22 PM

多謝讚賞。:64:

所以開宗明義,要當佢係玩具。:43:
樓主入到好野! 正!

不過呢個跪地Pose, 自己覺得真係唔係好掂......
望樓主勿見怪......"= =

建議 ...
豬潤 發表於 5-5-2013 10:17 PM

小弟肚腩大,個人擺唔到爆地pose的啦....

誠徵爆地model,有意者請pm.

Btw,最好係女啦~