Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.130~~~決意的變身~~~Den-O Liner Form

難得一隻新出而又唔過兩舊嘅final form我好有興趣,但縮水真係有d過份。
謝Some大長盡報告!
呢隻我等咗好耐~因為裝著变身我祇欠這一隻
依家睇完Some大比較照後,都係SHF靚D應該冇入錯
至於跌價問題真係電王系列通病
唔心急的話一定有好價入到
:71:
呢隻平平地又正
係楂唔實把劍
saga522 發表於 2-5-2013 11:07 PM
我買都唔算貴咗好多~~~~ok 價~~~~~:43:
水口位都幾明顯, 不過整體而言都係值得一入之物
haleyho 發表於 3-5-2013 09:44 AM
係呀~~~水口位令到外觀無咁乾淨咁~~~~:38:
跌價就岩晒:p 雖然最大缺點渣唔到劍既手仲未解決,不過跳樓價都可以入手
本身電王系列我已經麻麻 (膠腳)
見到把劍拎唔起更加可以PASS
Support~電王系列中最鐘意係呢個form!
EricBanana 發表於 3-5-2013 11:04 AM
THX Eric 兄支持~~~~我就比較鍾意 wing form~~~~{:1_205:}
最sad係 同一系列 比例唔同
放埋一齊就格格不入
lemoon 發表於 3-5-2013 12:13 PM
唯有當扮演GE特技演員有高有矮咁睇啦~~~:42:
我昨天也入手了...確實握手不夠緊~
良太身型矮係O岩,

將SWORD FORM當成係由MOMO直接變身, 而唔係上良太 ...
ITACHI 發表於 3-5-2013 11:40 PM
玩具始終係玩具~~~身型比例唔同只可以吹水講下~~~:42:廠方邊有咁細心幫佢哋度埋精確高度呢~~~~:67:
難得一隻新出而又唔過兩舊嘅final form我好有興趣,但縮水真係有d過份。
iorik 發表於 4-5-2013 02:44 AM
SHF 新出品唔過二魚真係好少~~~~:)係近期啲甲鬥王亞極陀再販先會有二魚樓下~~~:DD
整体比例上来说已算不俗,涂装也到位,值得一入的款式{:1_197:}
謝Some大長盡報告!
呢隻我等咗好耐~因為裝著变身我祇欠這一隻
依家睇完Some大比較照後,都係 ...
doglwl 發表於 4-5-2013 06:27 AM
doglwl 兄今日應該買咗啦~~~~事關個價幾好嘛~~~~~:D
跌價就岩晒 雖然最大缺點渣唔到劍既手仲未解決,不過跳樓價都可以入手
niwadaisuke 發表於 5-5-2013 12:53 PM
好彩我入手價都唔算好貴~~~~~:DD
本身電王系列我已經麻麻 (膠腳)
見到把劍拎唔起更加可以PASS
chan_mou 發表於 5-5-2013 03:17 PM
各有各喜好~~~~謝chan 兄支持~~~~~:)
整体比例上来说已算不俗,涂装也到位,值得一入的款式
greeedooo 發表於 6-5-2013 08:48 PM
品質檢查唔錯~~~~係矮咗有啲怪啫~~~~:67:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~~小弟有空還會努力的~~~~:77:
原來MOMO附身有增高既作用:34: