Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [8月]PlayArts改 DC Batman/WonderWoman/GreenLantern

回復 36# nightakhouse
回復 37# iptinyau2341

DC在2011年大事件flashpoint後,將整個DC漫畫世界重啟,重啟世界叫52
係NEW 52,Superman同Batman沒有外穿under了 + green lantern係中二病的Hal唔係John Stewart(黑人果個)

係DC NEW 52中,有一套叫Injustice(不義聯盟),有出漫畫同電玩,係平行世界的故事(就是同我地平日睇的正義聯盟會唔同)
尼個PlayArts改(睇Batman個面罩)就係依照當中造型改出黎架啦,可能係DC想分開主世界同平行世界,免得讀者混淆啦
以下係Injustice電玩照

Injustice漫畫幾有趣架,漫畫內容係:
Superman同Lois結婚,有了BB,
但係尼個時候,Joker去左Metropolis(大都會),殺左懷孕中的Lois + 滅了Metropolis
Superman為報仇,就殺左Joker,並建立一個獨裁軍隊,
而除了Batman, Batman family(nightwing,robin等人),Superman死敵Luthor同Batman d 死敵Harley Quinn(小丑女)等,
其他正義聯盟的成員都站在超人這邊,
之後就係....連載中啦....
牙狼,雅典娜,sic kaman rider?
Paryart改 d size 真係怕怕:69:唔可以放埋一齊
preview

回復 50# aesopq

正到爆
希望大貨都係尼個質素就好了

單丁企誇啦啦,放埋一齊小喇叭:oh:
靚係幾靚
不過就黎變12吋了...
請問聲師兄係邊入貨??我對個batman有興趣 可唔可以講我知@@{:2_298:}
太cyber 喇係咪呀
頭像被屏蔽
好似好靚......似星矢!美國漫畫吳係咁嫁....蝙蝠俠揸劍!
正爆
這造型讓我想起邱福龍的"龍神"
係咪同雷電差唔多大...?{:1_206:}
回復 58# batmank

好期待!!! :shy: 如果龍神出到咁我買硬
係邊入手架好想入返個