Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

[劇場創作] (本是同根生,相煎何太急?) TOYBIZ and HARSBO

好帖要支持
隻狼人好型好正,請求樓主開帖介紹
roystoy 發表於 2-5-2013 11:25 PM

謝謝支持~~

狼人和sp電單車都是同一系列harsbo marvel crossover tf,
不過外型可動都帥多了, 是這系列少有出色之物之一,

可以拿其他狼人玩具惡搞一番呢~~

謝謝樓主新增狼人相片;:77:
狼人人型及車型,都比SP好,估晤到連可動性亦佳 :71:
謝謝樓主新增狼人相片;
狼人人型及車型,都比SP好,估
roystoy 發表於 3-5-2013 01:43 PM

不過最好個隻應該係hulk變的坦克車, 可惜我miss咗,
借圖一用:
不過最好個隻應該係hulk變的坦克車, 可惜我miss咗,
借圖一用:
cliffordchan107 發表於 3-5-2013 01:46 PM

thinks it's optimus prime gorilla in beast war tim. :(
嘛, playset孩記還是有推出的吧, 不過是較小型的, 不論場景還是附送的失敗的人也完全不夠這套給力...
套用大家的那句說話, 只怪自己愛得太遲了orz
thinks it's optimus prime gorilla in beast war tim.
lk_yau 發表於 3-5-2013 02:13 PM

通常鬼佬做大隻佬, 都會造到手長腳短過份地不合比例,
好似超能先生咁, 猩猩身型呢~~
嘛, playset孩記還是有推出的吧, 不過是較小型的, 不論場景還是附送的失敗的人也完全不夠這套給力...
套用 ...
手榴蛋包飯 發表於 3-5-2013 03:49 PM

第一次見到dotm個方舟, 真係想講晒粗口,
連最細cv比例都唔啱, 個底又穿洞大個過筲箕~~
神'珠'大俠.....
坃到咁盡,一定支持!!!!{:1_223:}
回復 24# darknight

回復 23# 223456

謝謝, 下次應會介紹TOYBIZ MARVEL另一惡搞玩具,
好像叫 SHAPE SHIFTERS?

今日睇多次,又開心多次,謝大大{:1_227:}