Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.129~~~暗黑犯罪意像人~~~Negataros Imagin

D配件少到爆~這貨有點不值!
EricBanana 發表於 1-5-2013 05:49 PM
係套戲裏面佢都無咩動作~~~預咗係咁少架啦~~~~不過如果有個地台玩下都好GE~~~~{:1_214:}
呢隻冷門,都係負電王吸引d
saga522 發表於 1-5-2013 06:36 PM
呢隻係為配合呢個月尾隻負電王同意像人控而出的~~~~:DD
謝some大分享~~呢隻冇乜配件叫人點買得落手呀!
不過新body設計又確係唔錯,希望會有其它異魔神Ver.2番出啦!
kiva比人利用來宣傳呢套爛片{:1_225:}

齊格都有過高現象
support.......some 大, 謝謝分享......銀根短缺 pass 了..........
alex555 發表於 1-5-2013 09:23 PM
THX alex555 兄支持~~~~~呢隻睇下就算啦~~~~除非你好鍾意啦~~~~{:1_222:}
竟然由黑毛毛跑出

新素體加上咁靚既塗裝,舊版完全比下去...
快d出新版既異魔神啦
F.S.飛煞 發表於 1-5-2013 09:53 PM
近期 SHF 啲水準又返返黎~~~無咩邊隻係唔得~~~終於走出咗 OOO GE 陰影~~~~:43:
支持some大:35:
依家諗住要影曬前一兩個月買咗既玩具先開新既,所以哩個都仲末玩,不過睇落真係無咩特別{:1_203:}
近期 SHF 啲水準又返返黎~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 2-5-2013 03:30 PM

好彩some大無玩wizard線,如果唔係應該唔會講呢句:60:
好彩some大無玩wizard線,如果唔係應該唔會講呢句
accelryu 發表於 2-5-2013 03:51 PM

我都覺some大最近應該無乜開新野玩{:1_201:}
十port Some大先!!!
TuT 暗黑塔羅斯唔系都有把刀噶滅
呢隻嘢我一早就訂咗,最近先去睇佢配件表,發現無刀俾...................
作為惡役嘅SHF化都幾滿意,不過連武器都冇就真係好寡~~~~~~~
pein 發表於 1-5-2013 11:07 PM
無計~~~~套戲成本製作唔高~~~~黑MO 連自家專屬武器都無~~~成套戲都只係行行企企~~~:o
燒o左o既 momo
cchong420 發表於 2-5-2013 12:19 AM
燒到咁黑~~~Over Done 鳥~~~~~~:DD
內容的確係較沉悶........................
AR樂 發表於 2-5-2013 12:41 AM
劇場版中呢套算係比較差~~~鬼島都好過佢~~~不過一看無妨~~~:34:
睇完呢隻之後,真係想笨大用新素體出過隻モモタロス。
Lobo 發表於 2-5-2013 05:23 AM
出過兩隻就得啦~~~桃仔同龜仔~~~呢兩隻最唔得~~~:74:
謝some大分享~~呢隻冇乜配件叫人點買得落手呀!
不過新body設計又確係唔錯,希望會有其它異魔神Ver.2番出啦 ...
doglwl 發表於 2-5-2013 10:27 AM
師兄講得啱~~~~呢隻純"意像人控"~~~儲開先會買~~~~:54:再出過GE話~~~我傾向出埋 Teddy 多啲 ~~~{:1_197:}
kiva比人利用來宣傳呢套爛片

齊格都有過高現象
yugi 發表於 2-5-2013 10:33 AM
當年啱啱做 Kiva~~玩 cross over 一路玩到而家~~~~{:1_222:}
支持some大
依家諗住要影曬前一兩個月買咗既玩具先開新既,所以哩個都仲末玩,不過睇落真係無咩特 ...
timothy276217 發表於 2-5-2013 03:37 PM
Timothy 兄咁多玩具~~~~逐隻攞出黎影真係幾考個人魄力~~~~要加快速度啦~~~~:DD
好彩some大無玩wizard線,如果唔係應該唔會講呢句
accelryu 發表於 2-5-2013 03:51 PM
wizard 個素體比例出咗啲問題~~~除咗 wizard 之外~~~近期開咁多隻都幾滿意就真~~~{:1_214:}